Christian Chroboczek Opublikowano wczoraj o 17:47 Opublikowano wczoraj o 17:47 Witam Panowie Kiedys widzialem maly plan tego modelu. Niestety nie moge znalezc dalszych informacji. Byl ten projekt zrealizowany? Pozdrowienia Christian
Crosswind Opublikowano wczoraj o 20:02 Opublikowano wczoraj o 20:02 Budowę tego modelu opisano tu https://pfmrc.eu/topic/97142-co-na-pocz%C4%85tek-do-akrobacji-na-uwi%C4%99zi/#findComment-873756
Christian Chroboczek Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu Witam Dziekuje za odpowiedz. Znalazlem, ale temat tego modelu jakos nie poszedl dalej. Pozdrawiam Christian
kszczech Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Hej, To mój projekt prostej uwięziówki — dostał nazwę Impuls. Elipsy, które narysowałem, są dość skomplikowane, a tym razem chciałem zaprojektować coś dla początkujących: łatwego i szybkiego w budowie oraz mniej kosztownego Prawdopodobnie tej zimy złożę prototyp. Jeśli wyjdą jakieś błędy, poprawię je — formatki już leżą i aż proszą się o złożenie. Jeśli model będzie dobrze latał, udostępnię formatki zainteresowanym. Pozdrowionka
Christian Chroboczek Opublikowano 20 minut temu Autor Opublikowano 20 minut temu Witam OK, to znaczy ze projekt dalej istnieje. Fajny by byl ten model, ala mini Max Bee od Burgera. Skszydlo trapezowe, przez ksztalt zakonczen skszydel i klap prawie elipsa. Statecznik poziomy tez ladny. Do tego prosty kadlub sylwetkowy i mamy model prosty z super nowoczesnym wygladem. Pozdrawiam Christian
Rekomendowane odpowiedzi