Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulacje. Ja też nauczyłem się latać modelami rc na innych modelach. Model podobny do Twojego też był dopiero którymś z kolei. Dopiero z perspektywy czasu widzę, że szkoda, że nie był pierwszy. Ma prawdopodobnie wszystko czego potrzeba do nauki. Jest wolny, przewidywalny, lekki, ma lotki. Ma też silnik poza strefą zgniotu. Można też w miarę zdobywania doświadczenia na nim wprowadzać prawie bezkosztowe modyfikacje, które pozwalają na pewne zwiększenie możliwości. Czego chcieć więcej 🙂.

Opublikowano

Ja wyszedłem z założenia jeśli rozwalić coś przy nauce to coś taniego a taki Sky już trochę kosztuje, trzeba więcej osprzętu itd. Przy tych małych dostajemy wszystko i możemy ćwiczyć kierunki i nawyki 😉

Opublikowano

Chodzi o tego P51D? Tak lata ładnie i poprawnie, nie mam z nim problemów. Mam jeszcze Qidi560 i ten to się nie słucha... Gubi zasięg, gubi stabilizację, czasami serwo steru kierunku obraca się w koło i blokuje... Lata się nim o wiele trudniej niż volantexem

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.