Viper Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Jutro (sobota 31.01.2026) i pojutrze (niedziela 1.02.2026) odbędzie się w Warszawie kolejna edycja wystawy i konkursu modeli papierowych - Kartonowa Syrenka 2026. Szczegóły w linku: https://modelezkartonu.pl/event/kartonowa-syrenka-2026/ Zdecydowanie rekomenduję, byłem już kilka razy i teraz też się wybieram. 1
Viper Opublikowano 31 Stycznia Autor Opublikowano 31 Stycznia Skoro jest zapotrzebowanie to postaram się ciekawsze modele pstryknąć
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Viper Opublikowano 31 Stycznia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 Stycznia Byłem, w innym miejscu niż poprzednie edycje i pod tym względem dramat, dojazd pokomplikowany, a dodatkowo totalny brak miejsc do parkowania, więc jeśli ktoś z organizatorów przypadkiem czyta, to podziękowanie za organizację, ale lokację możnaby było zmienić. A sama wystawa bardzo ciekawa, modeli może jakby z roku na rok ciut mniej, ale poziom wysoki. Gratulacje dla wszystkich wystawców, po kazdej takiej imprezie nabieram zapału na dłubanie. Czasem aż trudno uwierzyć jakie cudeńka mogą powstać z kartonu A oto fotki 4 5
Viper Opublikowano 31 Stycznia Autor Opublikowano 31 Stycznia Cywilnych kilka było, ale ta relacja jest mocno subiektywna i ograniczona, co ja poradzę, że bardziej podobają mi się militaria (głównie okręty i samoloty, co pewnie widać ) Ale następnym razem, obiecuję, zwrócę uwagę i pofocę również cywilne. A co do kolei to tak się zastanawiam, że chyba rzeczywiście nie zauważyłem. 1
Rekomendowane odpowiedzi