Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 23 Lipca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 Lipca Lewe skrzydło w trakcie prac. 10 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 26 Lipca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 Lipca Czas przykleić dolne pokrycie skrzydła. 12
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 27 Lipca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 Lipca Listwa natarcia wklejona i prawe skrzydło gotowe w 90 %. W lewym skrzydle rozprowadzone okablowanie , więc mogę przystąpić dp pokrywania balsą spodu . 9
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 28 Lipca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Lipca Lewe skrzydło gotowe. Pozostaną do zrobienia dodatki , wykończenie i wyposażenie. 9
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 9 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 Września Przyszedł czas na malowanie białym podkładem . 7
robas69 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września Lucjan, przepraszam, ze się wcinam poza tematem. Może masz jakiś pomysł w tej sprawie (przedostatni post)
Lucjan Opublikowano 9 Września Autor Opublikowano 9 Września 38 minut temu, robas69 napisał: Lucjan, przepraszam, ze się wcinam poza tematem. Może masz jakiś pomysł w tej sprawie (przedostatni post) Napisz konkretnie co miałeś na myśli pisząc "przedostatni post ".
Lucjan Opublikowano Piątek o 17:28 Autor Opublikowano Piątek o 17:28 Z Multibondem 15 nigdy nie miałem problemów , a używam go od lat . Ważne jest aby do wyciskania używać specjalnego pistoletu , a wyciśnięte i pierwsze 1-2 cm. kleju wyrzucić. Można małe ilości wyciskać bez końcówki mieszającej na kartonik , wymieszać patyczkiem i gotowe. XPS kleję klejem poliuretanowym D-4 . 1
robas69 Opublikowano Poniedziałek o 12:53 Opublikowano Poniedziałek o 12:53 Cześć Lucjan, dziękuję. Mam końcówki mieszające i ich wyciskacze. Teraz wycisnąłem kilka centymetrów i dopiero kleiłem na próbę. Następnego dnia skała. Czy jeżeli uzywam tą samą tubkę kolejny raz to znowu kilka centymetrów wycisnąć i dopiero od tego momentu używać kleju?
Lucjan Opublikowano Poniedziałek o 13:29 Autor Opublikowano Poniedziałek o 13:29 33 minuty temu, robas69 napisał: Cześć Lucjan, dziękuję. Mam końcówki mieszające i ich wyciskacze. Teraz wycisnąłem kilka centymetrów i dopiero kleiłem na próbę. Następnego dnia skała. Czy jeżeli uzywam tą samą tubkę kolejny raz to znowu kilka centymetrów wycisnąć i dopiero od tego momentu używać kleju? Odrzucasz tylko za pierwszym razem kiedy zakładasz nową końcówkę.🙂
Rekomendowane odpowiedzi