Tomasso22 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Witam! Czy ktoś z kolegów posiada może motoszybowiec XL3200? Mam pytanie odnośnie tego modelu. Pozdrawiam Tomek
young Opublikowano Poniedziałek o 17:15 Opublikowano Poniedziałek o 17:15 ostatnio widziałem na OLX , kupiłeś że tak zapytam? - mam jeden model firmy Reichard Modelsport o rozpiętości 4m , solidnie wykonany, ładny, lata poprawnie. - usterzenie "pływające" więc przy oblocie trzeba być czujnym.
Tomasso22 Opublikowano wczoraj o 10:04 Autor Opublikowano wczoraj o 10:04 Wpadł mi w ręce ale niekompletny zestaw- brakuje łączników skrzydeł, stąd pytanie- czy model ma jakikolwiek wznios skrzydeł bo po połączeniu skrzydeł prostymi prętami- wzniosu brak?
mac Opublikowano wczoraj o 21:24 Opublikowano wczoraj o 21:24 Faktycznie jest jeszcze na olx. Może podpytaj sprzedawcy czy bagnety gięte ma w zestawie.
Patryk Sokol Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 11 godzin temu, Tomasso22 napisał: Wpadł mi w ręce ale niekompletny zestaw- brakuje łączników skrzydeł, stąd pytanie- czy model ma jakikolwiek wznios skrzydeł bo po połączeniu skrzydeł prostymi prętami- wzniosu brak? Nie musisz pytać, gwarantuję Ci, że wznios być musi. Polecam ze 3st minimum 1
Tomasso22 Opublikowano 15 godzin temu Autor Opublikowano 15 godzin temu Faktycznie ma być wznios, dzięki Panowie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi