Dj. Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zdawało mi sie,że wszyscy raczej (mam na mysli sklepy i ich towary) starają sie prezentowac ceny swoich towarów podając cene wyższą - skresloną :wink: , a obok niższą - aktualną... a tu jest inaczej: http://wimarex.website.pl/product_info.php?cPath=21_57&products_id=384 Ktos coś przeoczył, czy teraz tak sie to robi, moda z...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Witam niestety to nie jedyny sklep co tak robi :cry: kiedyś wadziłem ze była przekreślona nisza cena a obok większa cena i pisało ze PROMOCJA TYLKO DZISIAJ
f-150 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Bo to promocja na dziś,jutro będzie drożej ,z tego samego sklepulink
Irek M Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Wszystko jest OK. W ten sposób sklep przekonuje potencjalnego nabywcę jak niewielki wzrost cen występuje w tym sklepie. Oczywiście wszystko to w dobie galopujących cen gdziebądź :devil:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.