Irek M Opublikowano Czwartek o 17:11 Opublikowano Czwartek o 17:11 Problem jest taki, że nie mogę połączyć się przez wi-fi z telefonem Samsung S20 FE 5G. Aplikacja ściągnięta i zainstalowana, komunikat o udanej synchronizacji ale na ekranie pułapki i telefonu komunikat, że urządzenia nie są sparowane. Gdy próbuję tego za pomocą kodu QR to wyświetla się informacja - na ekranie telefonu, że czasy ustawione na obu urządzeniach nie są jednakowe chociaż ustawione są te same. Ale.. w pułapce chyba go nie zapamiętuje bo teraz musiałem przestawić z 17 na 19 chociaż robiłem to o 17. Może karta SIM? Wyjąłem ją z tabletu, którego prawie już nie używam. Cały sens był w tym bym z domu widział na tel. co mi buszuje po polu.
TomTech Opublikowano Czwartek o 19:45 Opublikowano Czwartek o 19:45 Większość takich urządzeń działa na wifi 2,4GHz, mam ruter który ma tą samą nazwę sieci 2,4 i 5GHz (kablówka Inea) i np. żarówka smart czy gniazdko nie działało, musiałem zmienić nazwę sieci aby były rożne i wtedy zadziałało.
Irek M Opublikowano Czwartek o 21:08 Autor Opublikowano Czwartek o 21:08 Ten "jest" na 4G ..." Wydajna, automatyczna technologia 4G i silne sygnały komórkowe 4G: kamera obsługuje sieci komórkowe 4G, które obejmują wszystkie ważne kraje europejskie, bez ograniczeń regionalnych lub dostawców. Jest ona wyposażona w zaawansowaną technologię wyszukiwania sygnałów, która automatycznie łączy się z najsilniejszym sygnałem 4G i zapewnia, że możesz obserwować świat zwierząt w dowolnym miejscu i czasie."... Znaczy, że 4G nie sparuję z telefonem 5G? E D Y T A Czat podpowiedział, że nie ma najmniejszego problemu z łącznością 4G i 5G. może to karta SIM " skończyła " mi się 🙂
qba Opublikowano Czwartek o 21:55 Opublikowano Czwartek o 21:55 Włóż kartę do telefonu i wszystko stanie się jasne
Irek M Opublikowano Piątek o 06:34 Autor Opublikowano Piątek o 06:34 8 godzin temu, qba napisał: Włóż kartę do telefonu i wszystko stanie się jasne Masz na myśli tę z pułapki do telefonu? Niestety nie da się bo musiałem zmniejszyć format do wielkości nano czy jakoś tak
Irek M Opublikowano Piątek o 15:37 Autor Opublikowano Piątek o 15:37 W salonie wymienili mi kartę na tę samo ale bez pinu jednak dalej tel. nie widzi kamery. Tyle, że teraz kontur karty SIM jets czerwony, poprzednio biały.
Rekomendowane odpowiedzi