modelpiotrek Opublikowano Środa o 12:32 Autor Opublikowano Środa o 12:32 Wiesz rejestrujesz sie jako pilot a rodzina jako osoby towarzyszące a nikt do latanie Cie nie zmusza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano Środa o 19:40 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Środa o 19:40 Dziś kolejny dzień techniczny przybył mega wielki hangar oraz gratka dla najmłodszych czyli foto BeeGee wykonany przez naszego kolegę Andrzeja .Dzieciaki będą mogły zasiąś za sterami ,poczuć się prawdziwym pilotem. Przetestowane przez mojego drugiego wnuka 😂😂 4 2
modelpiotrek Opublikowano Czwartek o 20:11 Autor Opublikowano Czwartek o 20:11 Czwartek niby dzień techniczny dla nas a zamienia się już powoli w dzień piknikowy Kontrola pasa startowego przebiegła pomyślnie 1
barti14 Opublikowano Piątek o 12:09 Opublikowano Piątek o 12:09 Mam pytanko, bo ze względów rodzinno-logistycznych mogę być albo sobota albo niedziela, a chciałem zobaczyć (czy będą?) jak latają modele z silnikami odrzutowymi, bo nigdy nie widziałem. Pojawić się w sobotę czy lepiej niedziela?
Patryk Sokol Opublikowano Piątek o 22:18 Opublikowano Piątek o 22:18 10 godzin temu, barti14 napisał: Mam pytanko, bo ze względów rodzinno-logistycznych mogę być albo sobota albo niedziela, a chciałem zobaczyć (czy będą?) jak latają modele z silnikami odrzutowymi, bo nigdy nie widziałem. Pojawić się w sobotę czy lepiej niedziela? Sobota zdecydowanie
Jerzy Markiton Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Dziyńki Ci Pyjter za ta katapitalno możliwość spotkanio się z fajnymi ludźmi, kerych znom ino z ich ksyw - czy jak sie to tyroz godo ? To były piykne 2 (dlo mnie) 2 dni...... Pszaja Ci - Jurek 1 1
modelpiotrek Opublikowano 19 godzin temu Autor Opublikowano 19 godzin temu Drodzy koledzy modelarze przyjaciele, Pomimo potężnego zmęczenia chciałbym jeszcze raz Wam podziękować za udział w naszym XIX pikniku w Raciborzu . To co tu się działo przez te dni przejdzie do annałów historii. Historii którą stworzyliście Wy uczestnicy tego pikniku. Tak zmęczony to już naprawdę dawno nie byłem ale czuję ogromną satysfakcję z tego. Dziękuję jeszcze raz Wam wszystkim bardzo i do zobaczenia za rok !!!! 1 1
modelpiotrek Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu Jeszcze Wielka moja prośba Macie fotki lub filmiki z pikniku podzielcie się nimi bo ja tym razem nie miałem czasu cokolwiek zrobić w tym temacie Mam tylko z moimi dwoma wnukami 1
Rekomendowane odpowiedzi