CrazyTomas Opublikowano Czwartek o 20:40 Opublikowano Czwartek o 20:40 Witam Kolegów. W okolicach 12 Sierpnia wybieram się do pn Hiszpanii. Dlaczego, to już zostawiam domyślności Forumowiczów. Otóż na co dzień noszę stroje raczej formalne, ale w 2020 kiedy wprowadzono obowiązek zasłaniania ust i nosa zakupiłem pewną ilość czerwonych T-shirtów z podobizną Che Guevary oraz chust tzw Arafatek. Dlaczego? Odpowiem głosem Bohdana Smolenia: Dla jaj. W Brytanii, Niemczech, Francji ludzie reagowali pozytywnie, i okrzyki typu Ernesto, Ernesto! nawet nie wiedziałem że kierują do mnie. Ale do ad remu. Hiszpania ma skomplikowaną historię w XX wieku. Czy ubierając coś takiego nie narażę się na problemy?
Patryk Sokol Opublikowano Czwartek o 22:12 Opublikowano Czwartek o 22:12 Nikt nie zaważy, będą w Słońce się patrzyć. 1
CrazyTomas Opublikowano Czwartek o 22:58 Autor Opublikowano Czwartek o 22:58 Wybierasz się? Chyba za mojego życia ostatni raz we w miarę dostępnym miejscu.
Patryk Sokol Opublikowano wczoraj o 07:13 Opublikowano wczoraj o 07:13 8 godzin temu, CrazyTomas napisał: Wybierasz się? Chyba za mojego życia ostatni raz we w miarę dostępnym miejscu. Niestety nie, trochę za intensywny mam ten rok mam. Ale liczę, że za mojego życia jeszcze okazja będzie
CrazyTomas Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu W końcu są prawie co roku, ale w miejscach, gdzie kończy się wyjazd a zaczyna wyprawa.
Rekomendowane odpowiedzi