BART Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Oto filmik z mojego ostatniego lotu o zachodzie słońca,teren :okolice Sosnówki i Drogoszowic k/Twardogóry. Bart
Dj. Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Oto filmik z mojego ostatniego lotu o zachodzie słońca,teren Fajnie, oczywiscie film wykonany Twoją komórką...?
radek872 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Filmy z powietrza w HD 1920 rozdzielczosci to by była jazda bez trzymanki
BART Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Niestety Wind Movie Maker,Video Converter oraz You Tube zabierają troszke z jakości.W oryginale film jest zaskakująco dobrej jakości. Bart
marcin133 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Filmy z powietrza w HD 1920 rozdzielczosci to by była jazda bez trzymanki Echhhh.... moja kamera ma czujnik upadku który co prawda wyłączyć można i faktycznie kamerą można szarpać na wszystkie strony... ale na modelu zatrzymuje nagrywanie :crazy: ... po prostu gówna robią i tyle... a takie fajne filmiki miały być
radek872 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Niestety Wind Movie Maker,Video Converter oraz You Tube zabierają troszke z jakości.W oryginale film jest zaskakująco dobrej jakości. Bart Musisz sobie zainstalowac program który konwertuje w mpeg4 i wrzucić filmik na Vimeo wtedy jakość będzie ok.Jeżeli chcesz w movie maker to wybieraj video w wysokiej jakosci PAL
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.