Patryk Sokol Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Czołgiem! :wink: Korzystając z wolnego czasu w święta poskładałem takie cuś: No i mój patent na napęd wysokości: Ogólnie ten model ma ciekawą historię. Kupiłem go sobie w czasie Żaru 2009 i zaraz po przyjeździe zabrałem się do przeróbki na RC. Zacząłem od ucięcia noska i przypasowania silnika. Niestety przy przymiarkach ukruszyło mi się wyprowadzenie i z braku drutu do przewinięcia model poleciał na ścianę. W święta z braku modelu do polatania na zboczu, wsadziłem tam 2xD47, 2s Li-Pol 400mAh i Corona 4ch, napęd sterów na mikrobowdenach z DLG. Okazało się, że ten model to był strzał w dziesiątkę . Lata toto wprost fantastycznie* i mieści się do plecaka (a wtedy rower i szukamy nowych zboczy, do latania ). W poniedziałek udało mi się zrobić lot trwający 80 minut i zabrać w zboczowej termice (ale to był bardzo mocny komin) . Wracając jeszcze do tematu silnika. Ten model miał dostać 10 gramowy silnik z TowerHobbies (bo dorwałem drut, do przewinięcia), ale go nie dostanie... A oto powód: Przy okazji następnego latania zorganizuje być może, jakiś filmik *Wiem, wiem... Byle Apogee bije własnościami lotnymi ten model na głowę. Ale za to to się mieści do plecaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zacząłem od ucięcia noska Ten model miał dostać 10 gramowy silnik z TowerHobbies (bo dorwałem drut, do przewinięcia), ale go nie dostanie... to doklej mu chociaż jakiegoś dzioba np z depronu nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Paskuda okropma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Paskuda okropma. No bo się troszkę poobijał podczas świąt Ale wyczyszczę go, wyczyszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Kupiłem go sobie w czasie Żaru 2009 Masz wehikuł do podróżowania w czasie? :shock: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 No właśnie, chodziło mi o całoształt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Tez mam foxia I nawet w swieta nakrecilismy dwa smieszne filmiki. A tu nasze wysilki z pionowym startem... To taka fajna mala bzykaweczka do latania w przerwie miedzy wiekszymi modelami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.