Skocz do zawartości

MX-12 + odbiornik_8ch_corona_rp8d1

smootny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem posiadaczem MX-12 + odbiornik_8ch_corona_rp8d1.

Chciałbym się podpytać ludzi którzy mają dłużej ten model aparatury jak ustawić apke aby uzyskać efekt w którym każde serwo lotek znajduje się na innym kanale.

Aktualnie mam wpiete dwa serwa na jednym rozgałęziaczu - lecz ta opcja mi troche nie pasuje..

pozdrawiam.

Opublikowano
Daj e-mail to ciwysle instrukcje po polsku.

No niestety instrukcja nie dotarła - lecz znalazłem takową w której zresztą nic o tym nie jest napisane.

Proszę Ludzi którzy mają taka aparaturkę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

Opublikowano
eee... wejdz w system jeszcze tzn trzymaj ten minus po lewej i select i wlacz aparature. pozniej wlacz klapy

Ok dojadę do domu po pracy to będzie kolejna próba uruchomienia tego.

dzięki za info.

Opublikowano

nie ma za co. jak nie pojdzie to daj pozniej znac. pisze to z tego co pamietam, bo niestety nie mam instrukcji w szkole:) mnie dziala to na odbiorniku GWS

Opublikowano

Wyslalem ci instrukcje sory ze teraz ale myslalem ze na PW dasz e-mail bo tak pisalem.

A wlaczasz to tak :

Down+select i przewijasz scrol up do momentu az zobaczysz na wyswietlaczu flaperon,czyli po kolei :

model name;model type;model copy;modulation;stick mode;trainer;switch sel;wing type.Wybierasz flaperon i dajesz on bo pewnie masz off.cala filozofia :D

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.