smootny Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam Jestem posiadaczem MX-12 + odbiornik_8ch_corona_rp8d1. Chciałbym się podpytać ludzi którzy mają dłużej ten model aparatury jak ustawić apke aby uzyskać efekt w którym każde serwo lotek znajduje się na innym kanale. Aktualnie mam wpiete dwa serwa na jednym rozgałęziaczu - lecz ta opcja mi troche nie pasuje.. pozdrawiam.
Grzesiek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Daj e-mail to ciwysle instrukcje po polsku.
smootny Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2009 jordail@interia.pl :mrgreen: Poproszę o tą instrukcję.
smootny Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Daj e-mail to ciwysle instrukcje po polsku. No niestety instrukcja nie dotarła - lecz znalazłem takową w której zresztą nic o tym nie jest napisane. Proszę Ludzi którzy mają taka aparaturkę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
bigkris Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 chodzi o to aby ustawic opcje klap? wpinasz wtedy jedno serwo na chyba 2 kanal a drugie na 5 kanal. czy o to chodzi?
smootny Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Tak chodzi o opcje klap :] w kombinacji jak powiedziałeś to niestety nie działa.
bigkris Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 eee... wejdz w system jeszcze tzn trzymaj ten minus po lewej i select i wlacz aparature. pozniej wlacz klapy
smootny Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2009 eee... wejdz w system jeszcze tzn trzymaj ten minus po lewej i select i wlacz aparature. pozniej wlacz klapy Ok dojadę do domu po pracy to będzie kolejna próba uruchomienia tego. dzięki za info.
bigkris Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 nie ma za co. jak nie pojdzie to daj pozniej znac. pisze to z tego co pamietam, bo niestety nie mam instrukcji w szkole:) mnie dziala to na odbiorniku GWS
Grzesiek Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Wyslalem ci instrukcje sory ze teraz ale myslalem ze na PW dasz e-mail bo tak pisalem. A wlaczasz to tak : Down+select i przewijasz scrol up do momentu az zobaczysz na wyswietlaczu flaperon,czyli po kolei : model name;model type;model copy;modulation;stick mode;trainer;switch sel;wing type.Wybierasz flaperon i dajesz on bo pewnie masz off.cala filozofia
bigkris Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 http://www.pitlab.com.pl/doc/mx12pl.pdf tutaj masz instrukcje
smootny Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2009 dzięki chłopaki - dziś wieczorkiem będę to ustawiał. Jak cos nie wyjdzie to dam znac :]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.