Jump to content

MX-12 + odbiornik_8ch_corona_rp8d1

smootny

Recommended Posts

Posted

Witam

Jestem posiadaczem MX-12 + odbiornik_8ch_corona_rp8d1.

Chciałbym się podpytać ludzi którzy mają dłużej ten model aparatury jak ustawić apke aby uzyskać efekt w którym każde serwo lotek znajduje się na innym kanale.

Aktualnie mam wpiete dwa serwa na jednym rozgałęziaczu - lecz ta opcja mi troche nie pasuje..

pozdrawiam.

Posted
Daj e-mail to ciwysle instrukcje po polsku.

No niestety instrukcja nie dotarła - lecz znalazłem takową w której zresztą nic o tym nie jest napisane.

Proszę Ludzi którzy mają taka aparaturkę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

Posted

chodzi o to aby ustawic opcje klap? wpinasz wtedy jedno serwo na chyba 2 kanal a drugie na 5 kanal. czy o to chodzi?

Posted

eee... wejdz w system jeszcze tzn trzymaj ten minus po lewej i select i wlacz aparature. pozniej wlacz klapy

Posted
eee... wejdz w system jeszcze tzn trzymaj ten minus po lewej i select i wlacz aparature. pozniej wlacz klapy

Ok dojadę do domu po pracy to będzie kolejna próba uruchomienia tego.

dzięki za info.

Posted

nie ma za co. jak nie pojdzie to daj pozniej znac. pisze to z tego co pamietam, bo niestety nie mam instrukcji w szkole:) mnie dziala to na odbiorniku GWS

Posted

Wyslalem ci instrukcje sory ze teraz ale myslalem ze na PW dasz e-mail bo tak pisalem.

A wlaczasz to tak :

Down+select i przewijasz scrol up do momentu az zobaczysz na wyswietlaczu flaperon,czyli po kolei :

model name;model type;model copy;modulation;stick mode;trainer;switch sel;wing type.Wybierasz flaperon i dajesz on bo pewnie masz off.cala filozofia :D

:D

Posted

dzięki chłopaki - dziś wieczorkiem będę to ustawiał.

Jak cos nie wyjdzie to dam znac :]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.