-ky Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Bez modulu w.cz. okolo 65mA, ale sam modul w.cz. tez ma stabilizator 78L05. Ja serwuję kolegom rzeczy które przetrenowałem na własnej skórze a nie o których czytałem. Ty tez masz problem z "wyksztalciuchami"? :wink: Skoro napisałeś że reset następuje w innych nadajnikach to jak to się ma do samego tematu który dotyczy de facto MX-16? Nie wiem czy nie wystepuje w MX-16 bo nie rozmawialem z kazdym uzytkownikiem MX-16 na swiecie. Ta aparatura jest zbudowana podobnie jak wiekszosc innych aparatur RC i dotycza jej takie same prawa.
Gość slawekmod Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nie mam problemów z komunikacją z innymi kolegami niezależnie od ich wykształcenia.W każdym razie MC-14 nie miał problemów z przełknięciem wyższych napięć.
buwi777 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ta aparatura jest zbudowana podobnie jak wiekszosc innych aparatur RC i dotycza jej takie same prawa. No prawa są na ogół takie same i budowa większości jest taka sama tylko ch..a dlaczego np. taki e-sky kosztuje ze 100$ a taka Futaba MZ14 ze 2000$ - kurcze - tylko z nazwy taka różnica cen ? ps. MX16 tak gdzieś pośrodku
jacek LP Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Sławek, ty to masz cierpliwość. Edit: Ja tu kupuję aparaturę JR, a od ekspertów dowiaduję że pieniądze w błoto wywalam bo Esky to prawie to samo, a fabryka w Malezji to prawie to samo co fabryka w Chinach. O choinka ...za obudowę tyle chyba płacę.
Gość slawekmod Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Panowie, każdy ma swój punkt widzenia w tym temacie, każdy wyciągnie wnioski sam z tej dyskusji .Ja proponuje zamknąć temat bo kłótniom nie będzie końca.
-ky Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 No prawa są na ogół takie same i budowa większości jest taka sama tylko ch..a dlaczego np. taki e-sky kosztuje ze 100$ a taka Futaba MZ14 ze 2000$ - kurcze - tylko z nazwy taka różnica cen ? Zgadles, Futaba ma pewnie troche lepsza obsluge klienta niz E-skay. Zobacz sobie na ceny w HobbyCity.
Gość slawekmod Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Rozumiem że temat jest już do zamknięcia, jak któryś z kolegów chce coś dodać to bardzo proszę teraz, za 15 minut temat zamknę. Edit:Temat zamykam zgodnie z zapowiedzią, w razie konieczności dopisania postu przez któregoś z kolegów proszę o PW w tej sprawie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.