pleses Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Dzięki Marku za bardzo ciepłą gościnę. O 20:00 byłem już w domu (a jeszcze pod rodze musiałem Janusza odwieźć). Do zobaczenia, w najgorszym układzie w czerwcu u mnie. Eeeee, nie! Do jutra na chacie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz S.A.U. Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Witam Mianowicie te mordeczki - skupione, poważne, uważne, ale z tym błyskiem w oku, tą chłopięcą radością pasji. Tego , co się lubi i tego , co przynosi satysfakcję. Moge chyba powiedzieć, że jest to wspólny mianownik dla tej, zaprezentowanej przez Ciebie na fotkach, grupy ludzi. Bardzo się cieszę, że i ja mogę się z tą grupa identyfikować i czuć się jednym z nich. to jeszcze trochę "mordeczek" małych, dużych, i w "kwiecie wieku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyW Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Nie,, Tomku jednak po namyśle chcę satysfakcji. Tak togo zostawić nie można. Lotnisko, dwa modele i MY. 8) Co do cytatu, to jest luźne zdanie nic więcej, to tak jakbym spytał:::: jeżdżę samochodem, więc jestem mechanikiem czy raczej rajdowcem. Oczywiście pamiętając, że jest to dział [Przy piwie] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Jak walka to walka. Rękawica podjęta.. Już szykuje jakiegoś kombata na letnia potyczkę. Spalina czy prąd? Będzie się lała krew ciurkiem. :twisted: :twisted: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 No i znowu Mariusz swymi dodatkowymi fotkami oddał super dokładnie to, o co mi chodziło! Popatrzcie jeszcze raz uważnie na te WSZYSTKIE mordeczki. Ten pan w czarnym garniturku rzucający model... Cóż za ekspresja i skupienie! A ten pan w kolorowym swetrze z jednoskrzydłym modelikiem... O stojących na podium , że nie wspomnę, a ta radość z dyplomów i pucharów... I te szczęśliwe twarze młodych wiekiem modelarzy...Super fotki i też tak bym chciał, a co? Cieszę się Romku, że szczęśliwie dotarliście do domciu, a reszta za chwile w pokoiku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Za modele płacisz kartą, za elektronikę płacisz kartą. Widząc szczęśliwą i skupiona mine modelarza - bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz S.A.U. Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Witam i też tak bym chciał, a co? Nic straconego Jest trochę "rekreacyjnych" zawodów modeli "różnych" na których wszyscy są mile widziani. najbiższe w Krakowie http://www.saumodelarnia.fora.pl/viewtopic.php?t=528 poza klasą F6B pozotałe klasy są rozgrywane rekreacyjnie lub zawody szybowców: http://www.saumodelarnia.fora.pl/viewtopic.php?t=487 na które gorąco zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 ja do sporu o to czym jest modelarstwo. http://pl.wikipedia.org/wiki/Modelarstwo to dla niektorych pewnie troche nietrafiona definicja. wg tej definicji to tez jest modelarstwo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.