Skocz do zawartości

Puchr polski F3B - Nowy Targ foto i wyniki

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

byłem, widziałem, podobało się :faja: szczególnie spodobał mi się lot na termikę Michała Skarweckiego, który swoją drogą chyba mnie nie poznał :P - z kilkunastu metrów wykręcił się powolutku i dolatał czas do końca, pełen szacun :D

Opublikowano

Dzięki, Kuba. Zawsze to miło być docenionym przez kolegę, który lata szybowcami. Faktycznie, nie zauważyłem Ciebie, szkoda żeś nie podszedł, chętnie bym z Tobą pogadał. A swoja droga to szkoda, ze nie startowałeś; Trynity do bardzo dobry model do F3B...

Pozdrawiam, Michał

P.s. Dziękuję organizatorom za sprawnie przeprowadzone zawody i wspaniałą atmosferę. Ci, którzy przyjechali to naprawdę wspaniali ludzie, gdzie nie ma podziałów na dobrych i lepszych i każdy każdemu chętnie pomaga. Wszystkiego dopełniła wspaniała sceneria nowotarskiego lotniska z panoramą zaśnieżonych Tatr. No i to poczucie humoru...

Do zobaczenia w Bielsku-Białej.

Opublikowano

właściwie to podszedłem, stałeś koło Arka, przywitałem się z Wami ładnie, ale chyba byłeś zbyt zaaferowany startem, bo miałeś za chwilę lecieć :D ale nie szkodzi, ja przed startem też niewiele widzę :P

a jeśli chodzi o moje starty w F3B i Trinity, to faktycznie model dobry, lata mi się nim super i pewnie można by powalczyć, ale w F3B model to nie wszystko - jeszcze trzeba mieć windę, to nie górka, modelu nie rzucisz :devil: no i jeszcze żyłki, akumulator itd., składa się, a biedny student fabryki pieniędzy nie ma :roll: poza tym patrząc na to jak z windy startujesz Ty, Arek i Wojtek, a jak cała reszta, stwierdzam, że nie jest to proste i musiałbym sporo potrenować, tym bardziej, że tego typu startu jeszcze nie zaliczyłem :crazy: ale ciągnie do F3B, ciągnie ...

pozdrawiam,

Kuba

Opublikowano

Myślę, że jak Kuba już podgląda jak się lata, to daję mu jeszcze rok lub dwa i zobaczymy go na zawodach. :jupi:

ps. Rejestracja na kolejny Puchar Polski i Mistrzostwa Polski F3B w Bielsku-Białej (22-24.05.) tylko do 10 maja. Szczegóły na: MLiK-u

pozdrawiam

Arek

Opublikowano

Uwierz Arek, że gdyby nie ograniczenia finansowe już dawno pojawiałbym się na zawodach 8) no, ale trzeba poczekać na lepsze czasy, może kiedyś zmierzymy się i w tej klasie :rotfl:

Opublikowano

Arek to najlepszy w Polsce "przeciągacz" na F3B. Tez kiedyś tak mu argumentowałem, że latanie na zboczu jest tańsze. A teraz co?

Jeszcze się nie zdarzyło, żebym na zawodach F3B nie polatał, adrenaliny co niemiara i nie muszę czekać na wiatr...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.