Dj. Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witam, w ostatnią niedziele postanowiłem (przy okazji) odwiedzic Kolege z Nysy-na lotnisku. Pofilmowałem co nie co - Jego loty(mój junior niestety nie żyje - inny post), więc uwieczniłem loty śmigłowcem T-rex 450SE i juniorka... Fajny, piekny mają teren do latania! http://www.youtube.com/watch?v=-V5AsXTW3UI&feature=channel_page Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Miejsce do latania rzeczywiście eleganckie :wink: .W końcu zobaczyłem jak Arek leci tuż nad ziemią w locie plecowym 450-ątka-chociaż szkoda że jedynie na filmiku :roll: .Na wielkanocnych lotach czekałem na to po cichu ale co 600 to 600 a nie 450 .Czym było spowodowane to że 600etki nie ma na filmiku?Czyżby Propowerek się skończył?? .To były większe loty czy tylko ot taki krótki wypad na przewietrzenie maszyn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Nosz kurczę :ble: Bym wiedział, że taka ekipa będzie to bym się nie rozbijał w piątek, tylko do niedzieli zaczekał. Może następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Może następnym razem. Pewnie bedzie to 10.05.2009 - znów bede w okolicy, ale tym razem już z modelem(przypuszczam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Jeśli można to ja będe .Nie wiem czy z modelem ale możliwe że uda mi się być w niedziele w Nysie(kwestia tylko czy z kimś autem czy motorem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 No to i ja sie wstepnie zapowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 He, niestety decyzja zapadła - bede w sobote... Może uda sie polatac... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Czym było spowodowane to że 600etki nie ma na filmiku? Żadna tajemnica ... zerwał się gwint w tłumiku, byłem uziemiony z t600 na parę dni, Rysiek wspomógł mnie dwiema śrubami M3x40 na imbus (na marginesie, wie może ktoś gdzie takie śruby można kupić ?) Temat się rozwija widzę, można się tu umawiać na loty ! A, tu ostatnio sfilmowałem z góry nasze miejsce latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fischer8 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Żadna tajemnica ... zerwał się gwint w tłumiku, byłem uziemiony z t600 na parę dni, Rysiek wspomógł mnie dwiema śrubami M3x40 na imbus (na marginesie, wie może ktoś gdzie takie śruby można kupić ?) Żadna tajemnica są tutaj sam kupowałem. http://www.allegro.pl/item615373606_m3x40_sruba_imbusowa_nierdzewna_10_sztuk_od_ss.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Żadna tajemnica ... zerwał się gwint w tłumiku, byłem uziemiony z t600 na parę dni, Rysiek wspomógł mnie dwiema śrubami M3x40 na imbus (na marginesie, wie może ktoś gdzie takie śruby można kupić ?) Zadan tajemnica są tutaj sam kupowałem. http://www.allegro.pl/item615373606_m3x40_sruba_imbusowa_nierdzewna_10_sztuk_od_ss.html Super, bardzo dziękuję ! :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Przedstawiam pilotów i parę wybranych modeli które latają na naszym lotnisku : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes18 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 (na marginesie, wie może ktoś gdzie takie śruby można kupić ?) Zagladnałbym do Kraba. Zwykłe M3 maja wiec imbusowe tez powinny byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 (na marginesie, wie może ktoś gdzie takie śruby można kupić ?) Zagladnałbym do Kraba. Zwykłe M3 maja wiec imbusowe tez powinny byc A, jak myślisz, że nie zaglądałem :? a jakże byłem tam, nie ma :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 M3x40 na imbus (na marginesie, wie może ktoś gdzie takie śruby można kupić ?) może tutaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Troche trwało, ale jest kolejna "relacja" z soboty... http://www.youtube.com/watch?v=FSfXj5K809g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Troche trwało, ale jest kolejna "relacja" z soboty... http://www.youtube.com/watch?v=FSfXj5K809g Dziękuję Jarku za nowy film ..., ale z tym lataniem EXTRIMEM przy nodze to przesadziłeś :wink: dopiero uczę się nim latać :jupi: świetny model ... dużo radości daje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 ... dobrze Ci idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Jutro spotkanie na lotnisku ... ICM mówi, że prawie zero wiatru i piękna pogoda ... ! Zapraszam chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Dziś o 10:00 spotkanie w Prudniku - Stadnina Koni. Jutro Aeroklub Opolski zaprasza na: tez bedziemy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.