suchy668 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Te ustawienia na różne modele to jest tylko inna konfiguracja osi i przełączników . A w łódce używasz max 3 kanały i to na drążku . (Ja tej apki używam w jachtach i bardzo sobie chwale ją). A konfiguracje w tym nadajniku możesz sam sobie stworzyc jak chcesz , prawie wszystko da się zmienić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Trochę się zagubiłem czytając ten wątek. Chciałem kupić tą pozycję : APARATURA I doczytałem tam: Required: Battery Included: Turnigy 9x 9Ch Transmitter Turnigy RF9X-V2 module Turnigy 9X8C-V2 8-channel receiver Wywnioskowałem z tego , że poza pakietem zasilającym ta aparatura za te niecałe 55$ jest kompletna a tu czytam na początku tego wątku , że muszę jeszcze dokupić moduł w. cz. a może i odbiornik. Ten kto już kupił może mnie oświecić jak to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaur Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Bo teraz za sporo mniejsze pieniądze niż wtedy oferuja komplet z modułem i odbiornikiem w wersji V2. To taka zemsta dla niecierpliwych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Wywnioskowałem z tego , że poza pakietem zasilającym ta aparatura za te niecałe 55$ jest kompletna a tu czytam na początku tego wątku , że muszę jeszcze dokupić moduł w. cz. a może i odbiornik. Ten kto już kupił może mnie oświecić jak to jest? masz nadajnik i odbiornik, dosłownie 8) :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Tylko , że linki zamieszczone na początku tego wątku są nadal aktywne , otwierasz link, widzisz kompletną aparaturę i czytasz jak kolega UTOPIA poucza o konieczności dodatkowych zakupów dołączając kolejne linki. :wink: Dzięki za wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Wiadomo może mniej więcej kiedy aparatura będzie dostępna w hobbycity ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Nie wiadomo nic więce poza tym co jest napisane pod opisem zestawu na stronie sklepu. _________________ www.rcclub.eu - modelarstwo zdalnie sterowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podem89 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam. Mam pytanie: Czy pakiet: http://allegro.pl/pakiet-lipo-li-po-11-1v-2200mah-nadajnik-nowy-i1314204257.html Będzie odpowiedni do Turnigy 9x? Niby wszystko się zgadza, ale dla pewności pytam. Będę niezmiernie wdzięczny za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Jeśli wymiarowo wejdzie, to powinien być dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Jeśli wymiarowo wejdzie, to powinien być dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kustosz Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Po dłuższej przerwie aparatura właśnie się pojawiła w HK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Pojawia się i znika :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janko Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Witam. Czy pojawiła się instrukcja w języku ojczystym do tej aparatury ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin1212 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Dołącza.m się do pytania powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy668 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 A cofnijcie się kilka stron wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwez Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 nie będę się rozpisywał zerknijcie sami http://abc-rc.pl/p/81/1840/aparatura-fs-th9x-9ch-2-4ghz-mode-2-lcd--hity-cenowe-gwarancja-najlepszej-ceny.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Może ktoś mi podpowie, czy ta aparatura z ABC RC to klon Turnigy ? Zastanawia mnie zasięg podany w opisie produktu... jest chyba mniejszy niż w Turnigy. Z góry dzięki za pomoc w wyjaśnieniu zagadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 To Turnigy jest klonem tej apki. Ale zwróć uwagę, że tutaj masz starą wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Chodzi mi głównie o zasięg w obu przypadkach, czyli ta co podałem jest gorsza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafit Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 nie będę się rozpisywał zerknijcie sami http://abc-rc.pl/p/81/1840/aparatura-fs-th9x-9ch-2-4ghz-mode-2-lcd--hity-cenowe-gwarancja-najlepszej-ceny.html Ta aparatura to samo co Turnigy. Po prostu jest jedna firma gdzie Chińczycy je składają, a nalepki dają takie jak chce zamawiający... Mogą się różnic co najwyżej używanym torem radiowym. Przy okazji opis tej aparatury w linku który podałeś woła o pomstę... Linki wskazują na instrukcję do softu Thusa i stary wątek o Turnigy na tym forum, ale na zdjęciach i w opisie nie ma ani słowa że została przerobiona. Ktoś tu nabija klientów w butelkę, delikatnie mówiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.