leszek-bart Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Witam . Niedawno zostałem instruktorem w Modelarni Lotniczej przy Klubie Osiedlowym "Kaktus ' w Białymstoku . Zapraszam wszystkich zainteresowanych budową lub pomocą w budowie modeli lotniczych i nie tylko do modelarni . Mieści się ona w piwnicy bloku przy ulicy Zielonogórskiej 30 na Osiedlu " Zielone Wzgórza " . Końcowy przystanek autobusów MPK nr 21 i 25 . Zajęcia odbywają się we wtorek w godzinach 15-20 , czwartki od 17 do 20 i piątki od 14,30 do 17 .
Janosik72 Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Tak trzymac Gratulacje!Wychowuj dobrze narybek modelarski
leszek-bart Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Wakacje prawie za nami . Pragnę poinformować wszystkch zainteresowanych , że od wrześwnia po wakacyjnej przerwie rusza Modelarnia Zefiek . Szczegóły i termin pierwszego spotkania pod numerem telefony . Pozdrawiam Leszek B. [/b]
leszek-bart Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 W roku szkolny 2009/10 zajęcia będą się odbywały we wtorki i piątki o godzinie 17 . Zapraszam wszystkich .
czarek66 Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Witam. Fajna sprawa! Na naukę nigdy za póżno. A ja dopiero stawiam pierwsze kroki! Pozdrawiam!
leszek-bart Opublikowano 11 Września 2009 Autor Opublikowano 11 Września 2009 Witaj Czarek 66 . Ne ma lmitów wiekowych , zapraszam do modelarni i ciebie .
czarek66 Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Leszek-bart dziękuję za zaproszenie!! Myślę ze niebawem skorzystam!! Pozdrawiam!!
instruktor Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 "zajęcia będą się odbywały we wtorki i piątki o godzinie 17 . Zapraszam wszystkich" Wpadłbym i ja ,ale też mam zajęcia w tym samym czasie .
leszek-bart Opublikowano 10 Października 2009 Autor Opublikowano 10 Października 2009 Witam . No i modelarnia decyzją Spółdzielni Mieszkaniowej przestaje istnieć , bo nie opłaca się jej dalej utrzymywać . Można przecież pomieszczenia po modelarni wydzierżawić i na tym zarabiać . Kryzys dotarł i do Białegostoku . :cry: Dano mi tydzień czasu na zakończenie prac z modelami . :evil: . Dobrze , że pozwolono rozdać modele dzieciom (niekompletne , niedokończone wynieść do śmieci :cry: .)
Gość kotecek Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 wielki szacun dla Ciebie Leszku !!! dzieci żal, masz rację rozdaj im wszystko co dadzą radę same pokończyć, strasznie mi przykro czytać takie rzeczy, ale sam wiem , że dokładnie tak jest jak piszesz choć wierzyć się nie chce ...
czarek66 Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Tak to u nas jest. Widocznie niektorzy wolą jak dzieciaki pałetają się z nudów po osiedlach!! Taką spółdzielnie to trzeba w prasie opisac!
GOGO Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Witaj Ja bym tego tak :twisted: nie zostawił idż z tym do gazety ,burmistrza i gdzie jeszcze można i walcz bo jest o co ,dlamnie ważniejsze zawsze bedzie wychowanie młodzieży niż jakiś sklepik w piwnicy,a jak sprawę nagłośnisz to bedzie tobie łatwiej . Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.