malinn Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam Udało mi się być w sobotę na rozpoczęciu zawodów oraz w czasie ich trwania. Podzielę się więc fotkami jakie zrobiliśmy z kol. Manaq jego sprzętem. Wiatr nie dopisał i zawody zostały przeniesione na nasyp elektrowni wodnej Żarnowiec w Gniewinie. Zbocze było eleganckie jednak na zawietrznej za płotem czekały kłopoty na tych , którym lądowanie nie poszło - głęboka woda. Wiatr był dosyć zmienny i wiało na oko od 2m/s do jakiś 6m/s w porywach. Zawodnikom na przemian raz utrudniała , raz pomagała termika pchana wiatrem na zbocze. Za rok ekipa z Bydgoszczy obiecuje wziąć udział w zawodach. Teraz coś dla oczu... przed lotami Pozdrowienia dla Organizatorów oraz wszystkich przybyłych Zawodników i Kibiców. Oby za rok przywiało na Klif ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 a jakieś wyniki czy coś? :twisted: znając życie czerwono-biały zyg-zag na pudle :rotfl: szkoda, że morze po drugiej stronie Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Po wyniki zapraszam tutaj: http://www.f3f.pl/index.php?menu=7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Po wyniki zapraszam tutaj: http://www.f3f.pl/index.php?menu=7 Chyba jeszcze nie doleciały ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Racja , a ta wpadka chyba dlatego, że nie byłem do końca zawodów ... bo nas te baby poganiały :evil: Wyników nie znam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krall Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 a jakieś wyniki czy coś? :twisted: znając życie czerwono-biały zyg-zag na pudle nie, nie był na pudle. Wyniki. Organizatorzy póki co szybciej śmigają po zboczu niż w internecie Krótka migawka nakręcona między kolejkami: http://vimeo.com/4600734 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 nie, nie był na pudle.Wyniki. Organizatorzy póki co szybciej śmigają po zboczu niż w internecie Krótka migawka nakręcona między kolejkami: http://vimeo.com/4600734 link nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krall Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 link nie działa. Działa, tylko Vimeo ma jakąś czkawkę. Jak nie ruszy do wieczora to spróbuję na Youtube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Działa, tylko Vimeo ma jakąś czkawkę. Jak nie ruszy do wieczora to spróbuję na Youtube. Za szybkoście latali i VIMEO wymięka :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Zbocze było eleganckie jednak na zawietrznej za płotem czekały kłopoty na tych , którym lądowanie nie poszło - głęboka woda. Zdarzały się lądowania w zbiorniku? I czy udało się jakimś cudem odzyskać model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Jeden model przewiało na zbiornik i wodował. Potem mogliśmy bezradnie patrzeć jak oddala się od brzegu - odpłynął jakieś 200m od brzegu. Wstawię wieczorem foty modelu w locie i w wodzie. Dalszych losów modelu nie znam??? Udało się go wyłowić? Wystarczyło mieć wędkę z ołowiem i model odrazu by został wyłowiony , ale kto mógł wiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krall Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Dalszych losów modelu nie znam??? Udało się go wyłowić? Tak udało się i to całkiem legalnie. Model po ~2h dotarł w końcu do jakiegoś brzegu. Andrzej udał się do Ochrony obiektu i razem z pracownikiem wyciągnął model (zbiornik jest solidnie ogrodzony). Model niestety rozwalony. A jak to się stało?: Andrzej zrobił błąd w locie i zakręcił do stoku, akurat trafił na silny podmuch, model uderzył w ogrodzenie (i tu się uszkodził) i do tego tak niefartownie, że przewiało go na drugą stronę - do zbiornika. Acacia (chyba 2). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Wyniki zawodów już ktoś zna? Niech napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 kuba r. napisał/a: a jakieś wyniki czy coś? :twisted: znając życie czerwono-biały zyg-zag na pudle nie, nie był na pudle. no to szczerze powiedziawszy jestem bardzo zdziwiony :shock: był jeszcze ktoś z południa oprócz Wojtka? reszta ekipy z Bielska, Nowy Targ ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Panowie cierpliwosci. Mam nadzieje ze niebawem wszystko się pojawi na f3f.pl Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Mam nadzieje ze film wyjaśni niektóre pytania http://podgwiazdami.pl/images/puchar_baltyku2009.wmv Niestety za klika dni zniknie z serwera. Uwaga: 190Mb Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Morawski Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ja też cały czas czekam na wyniki, Bartek miał mi podesłać, jak tylko dostanę wrzucę na f3f.pl pozdrawiam Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ja też cały czas czekam na wyniki, Bartek miał mi podesłać, jak tylko dostanę wrzucę na f3f.pl pozdrawiam Arek a obejrzałęś film - sa podane wyniki :] ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ja też dorzucę parę fotek. Malinn pokazał modele, ja pokażę zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Morawski Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Wyniki i kilkanaście zdjęć na www.f3f.pl pozdrawiam Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.