dziobak Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Czy jeszcze mam szansę załapać sie na plany P-11. Idę niedługo w morze,więc będzie dużo czasu na model. Bardo dziekuję . wladek-s1@wp.pl
paweł1919 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Ja też bym prosił o plany, jeśli jest takowa możliwość. maksiu1616@wp.pl Z góry dziękuję
Slawomir Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Poszło w 3 częsciach żeby przeszło. Prosze o potwierdzenie ze doszlo na PM. Pozdrawiam Sławomir
Krzyś63 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam Chciałbym wykorzystać te plany do budowy makiety p11 na uwięzi. Wdzięczny jestem o udostępnienie ich, a zwłaszcza skrzydła. Pozdrawiam. Mój email – matysiak.krzysztof@wp.pl
Sroka Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Witam ,,,Slawomir ,,dziekuje bardzo z a przeslanie planow + wyciag z czasopisma Modelarz ,, mala uwaga , wczsniej wspomiales o " wersja amerykanska " mysle ze chodzilo Tobie o planie tego modelu z rynku amerykanskiego ,,, jankiesi nigdy nie wyprodukowali tego samolotu i tutaj chcialem dodac ze " te " plany nie nadaja sie na zadne wersji latajacej makiety , bardzo "przerobione " na model w wersji sportowej , nasie lat temu mialem ten plany i model latal jak latwiec . Prosze czytac moja opinie z duza tolerancja , nie mialem zamiaru wprowadzic zadnego nieporzadku na forum . Przyjemnego dlubania i wysokich lotow ,,,,, Sroka .
eoker Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Witam. Czy mógł bym sie załapać także na plany p-11 . Pomyślałem sobie że skoro kolega robi makietę fokkera to zrobił bym coś z podobnej epoki :wink: eoker@o2.pl
robertus Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Cześć. Czy plany są jeszcze dostępne, bardzo bym prosił. rob.tus(a)gazeta.pl zamienić (a) na @
F16 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jeśli możnaby prośić to ja też maciej.jer@gmail.com
Sroka Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Witam zainteresowanych budowa modelu P-11 , duzo zdjec i opisu budowy , http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=807791 plany modelu nadal sa w temacie w ramach wymiany tylko na inne i z przyjemnoscia to uczynie . Przyjemnego dlubania .......... Sroka .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.