modelpiotrek Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Serdecznie zapraszam do obejrzenia filmu z zawodów zaliczanych do Pucharu Świata modeli swobodnie latających sterowanych mechanicznie F1E Film powstał w wytwórni filmów modelarskich Wernerfilokos Komentarze mile widziane chociaż dla niektórych młodych modelarzy pewnie będzie ta kategoria nudna Trochę odmiany od RC Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz17bl Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 fajny film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 miło mi to słyszeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Świetne Uwielbiam wolnolatające modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Witam Oj i odżyły wspomnienia i przypomniało mi się jak mój Feniks odfrunął z wiatrem w sinął dal, bo nie zadziałał mechanizm wychylania steru kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Zapraszam na jesień do nas na zawody zawsze mozna na żywo zobaczyć jak te modele latają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.