malinn Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Też bym se polatał z wami. Bede akurat na weekend w Bydgoszczy , jednak bez auta i co gorsza bez modeli :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 MAllin wez jakos pokombinuj moze chociaz dlg wezmiesz - pocagi tez jeszcze w polsce kursuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Żeby pojechać po model do kołobrzegu musze stracić z 100zł, a nie stać mnie na to niestety. Za 100zł mam lipolki i regiel od Skalenia :wink: Uda się polatać innym razem może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Przyjedz poprostu - model do latania sie znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 model do latania sie znajdzie To sie zgadza :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Dzięki że chcecie pomóc Ja pasuje jednak z lataniem bo kawałek do was mam. Polatamy napewno razem jeszcze. Robie właśnie badania i niebawem czeka mnie mała operacja w szpitalu w Bydgoszczy. Wyrósł mi na klacie guz i trzeba go usunąć. Mam nadzieje że się uda i wróce po tym do latania. Jak wszystko bedzie git to wpadne na jakiś weekend do was z swoim arsenałem i damy czadu razem na zboczu. Widziałem fajny bezogon Ertiego latał na fotach - szkoda ze nie napisał na forum jak to zbudował. Zastanawia jaki ma on profil i czy szybko lata? Ile waży i jkaie ma ob.pow.? Domyślam się że beczki dla takiego moedlu to żaden problem . Sprwadził się ten model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Model sie sprawdził ale nie pożył długo - robota na gwałt Nawet profilu nie byłem w stanie podać ... Prosty jak budowa cepa - przez cały płat rurka weglowa 6mm ... Waga bez doważenia ~ 220g, srednia cieciwa 22cm Jak leciał prosto to nic go nie ruszało ale wystarczyło dotknąć lotki i model już był w połowie beczki Teraz szykuje coś innego ale to w odpowiednich watkach i w swoim czasie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Hej Panie admin ... to na kiedy mam się ciebie spodziewać ?? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Jutro zbiórka o 9 na gg ... Zobaczymy jak tam pogodai obgadamy szczegóły ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Tak kończąc OT załóżcie sobie nowy temat w "Imprezach modelarskich" co by tu więcej nie zaśmiecać !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Dobra dobra adminie -tylko nam to zrob Panowie jutro podobno pogoda pod zjeb.. psem - zalamanie pogody :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Temat podzielony, a elektron się doprosił "strzału" Popraw teraz stosowną wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Nie no Motyl... ja tu z nerwow na pogode se przeklnalem i dostalem ostrzezenie ??!! Nie zartuj :evil: Nie chce ci grozic ale tata powiedzial ze jak jeszcze raz dostane ostrzerzenie to ktos tu dostanie w pier... :rotfl: :rotfl: :rotfl: ( taki zart tylko "troche" musialem dostosowac do naszych realiow) Tez popraw swoj wpis bo jakos nie moge sie doczytac swojego nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 E tam ja mam zamiar przyjechać i tak Nie bedzie nawet 20m/s buuuu :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Ja niestety ... ani samochodu, ani modelu na taki wiatr ... :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Z tego co podaje pogoda i moja intuicja to jutro nie latamy. Pozatym o 12 musze byc na koncercie ktory potrwa ok 1.5 h wiec na lotnisku nie zjawilbym sie wczesniej niz o 14.30:/ Panowie chyba w tym tygodniu sobie podarujemy - szkolda modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 I tutaj sie ku ku robi ... Ja mam prace maturalną do napisania i jutro to taki ostatni wolny termin ... Zobaczymy rano ... A Jarek czemu nie zmieniłes popychaczy - przypomnisz sie rano to zabiore grubszy drut ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 A Jarek czemu nie zmieniłes popychaczy - przypomnisz sie rano to zabiore grubszy drut ... Jak najbardziej zmienione ! Mikrolotek działa już na grubszym drucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Grubszy to jaki masz ?? Bo mnie nosi z zamiarem 2mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Jarek bedziesz na stoku ?? Kurcze tak wieje ze ja jestem BARDZO sceptyczny. Pozatym do 14.30 moze sie duzo zmienic.. Pawel mowil ze bedzie ok 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.