-==PEGAZ==- Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Mikrolotek chodzi już na drucie 1mm. Nie ma szans na to abym się zjawił na zboczu. Do tego moja mała zaczyna kaszleć jak nie wiem co ... no i ta pogoda ... :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Jeżeli już coś bedzie sie dziać to kolo 14 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Lataliście? W bydzi lało cały dzień i mam nadzieje że nic nie straciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 mnie nie było ... nie wiem jak inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 :ass: Padało A na wszystko jeszcze gości mi sie zjechało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 PANOWIE I "ZBOCZENCE" NA ZBOCZE W NIEDZIELE MARSZ :rotfl: Zapowiadaja ladna pogode, waitr naj narazie tez zapowiadaja ok wiec ruszyc du.. i zapisywac sie kto bedzie Ert - wiem ze ukasz do matury ale maturzysta tez czlowiek - polatac musi Pegaz - tym razem musisz przyjechac z porzadnym modelem na zbocze Elektron - wywaz wkoncu Enduranca :rotfl: Paralotiarze - fajnie byloby Was zobaczyc Motyl - zapraszamy Mallin - moze sie uda dojechac ?? Pominalem kogos?? jak tak to niech da znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Motyl wymięka bo nie ma aparatury :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 To niech Motyl powstanie bo mamy zapasowki - Ert ma 1 zapasowke i ja mam jedna 4 kan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Ert zostaje w domu bo kuje albo raczej próbuje Zostało mi tylko jakieś 5tys stron ... Chciaż polatać bym chciał bo ma nowy modelik skrzydełka FW poległ przy próbach ale już siedzi nowy w głowie Wiekszy :mrgreen: A tak wogóle to wieje na Nowe ... Ert ma 1 zapasowke i ja mam jedna 4 kan Mam dwie zapasowae aparatury ale bez kompa i do tego tylko jeden odbiornik na dodatek na wtyki MPX ... Taniej mi wychodzi kupić jakiś chiński micro niż kupic wtyczki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Ert zostaje w domu bo kuje Kujon Ja mam mature jakoś w maju 10-11 czy 11-12 i nie panikuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Jak byś miał histe,wos i gegre rozszerzoną i polski 3 lata przespał to ciekawe :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 ertman_176, w szkole przez rok byłem 3 razy W kwietniu jade 4 raz na zaliczenie i maturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Panowie taka cudowa pogoda !!! Leciutenki wietrzyk Polatam se dzisiaj za Was wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 qrde ... miałem nadzieję, że mi się uda dziś też wyskoczyć, ale niestety Ale już mam prawie ukończone skrzydełko na zbocze. Jak skończę, to się pochwalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Pegaz ja jade za ok 14 do NOWEGO polatac wiatr jest ok - nawet twoj mikton da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Wiem ... i dlatego ubolewam że nie mogę jechać. Rodzinka się zjechała ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Wiem ... i dlatego ubolewam że nie mogę jechać. Rodzinka się zjechała ... Może jestem zwykłym SNOBEM ale ja bym nie odpuścił U mnie cała rodzina i znajomi wiedza ze weekend mam lotny i nawet nie licza n amoją obecność w domu przed godzina 18-19:) No chyba że jakaś oficjalna okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 No i wrocilem :D Znowu 1:0 dla zbocza :rotfl: troche pokiereszowalem Enduranca ( czyt skasowalem dziob - przy bardzo szybkim ladowaniu z wiatrem). Wiem ze dostane prawdopodobnie nowe ostrzezenie ale co tam .... W NOWYM(EM) LATA SIE ZAJE*ISCIE :D Wiaterek ok 5m/s, glajty lataly, a ja miedzy i nad nimi. Kilka razy zalapalem termike i wtoczylem sie wyyyysoooko... Jednym slowem jest u nas super zbocze na wszystkie wiatry - zachodnie - Parski, wschonie- Nowe Wkleje pozniej foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Panowie bede w waszych okolicach w Sob. lub napewno w niedziele , może jakieś wspólne latanie na zboczu??? Sprawdźcie pogode i czy macie takie zbocze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Moze w niedziele ale wiatr ma być bardzo północny ... Wojtek nie przedstawił nam ostatnich fot z nowego a niewiem jak tam jest ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.