Patryx Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Już niedługo, bo 27 i 28 czerwca 2009 jest organizowany VI Małopolski Piknik Lotniczy w Krakowie na zachodniej części Lotniska Kraków-Rakowice-Czyżyny w Nowej Hucie. Przybędziecie na tą imprezę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielok Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Czy ktoś wie jakie sklepy w zeszłym roku miały stoiska na pikniku?Bo chce sobie kupić trenerka i mógłbym zaoszczędzić na wysyłce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 ja się postaram :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Będę na pewno. W zeszłym roku o ile się nie mylę to było stoisko z modelarnia.pl , a czy jakieś inne to nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Już niedługo, bo 27 i 28 czerwca 2009 jest organizowany VI Małopolski Piknik Lotniczy w Krakowie na zachodniej części Lotniska Kraków-Rakowice-Czyżyny w Nowej Hucie. Przybędziecie na tą imprezę? A jakieś dokładniejsze informacje tzn. warunki uczestnictwa, rozpoczęcie pikniku, dojazd itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 mam blisko wiec sie wybiore tylko podajcie dokladnie gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Warunki uczestnictwa???? - kupno biletu wstepu No chyba ze latasz tez tymi duzymi maszynami wiecej tutaj http://www.pikniklotniczy.krakow.pl/ edit: No...Panowie.W tym roku zobaczymy wicej .... Hawker Sea Fury Consolidated PBY-5A Catalina North American T-6 Harvard 4 North American T-28 Trojan Rockwell OV-10B Bronco Piaggio/Focke Wulf FW-149 Dornier Do-27 Dornier Do-28D Skyservant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 I proszę mi nie skakać po latadłach bo będę w roli opiekuna ekspozycji :twisted: ( musiałem się pochwalić ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 obiecuje nie skakac a moge nadepnac ? :rotfl: modele tez beda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 modele to nie wiem ale ja na pewno hehe do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 modele tez beda ? Nie wiem ja tu tylko pilnuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Będe na 75% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 A ja na 65 % Po co takie durne wpisy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemis3 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Modele będa osobiście się wystawiam i paru kolegów z Krakowa:) Prawdopodobnie będziemy stać pod wałem, na końcu pasa (naprzeciw Reala). I warto wspomnieć, że będzie Jurgis Kairis i jego Su. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Słuchaj Artemis, czy macie już jakąs swoją grupkę z modelami ustaloną? Czy można się dołączyc jak by co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 No i :ass: Pada, podstawa chmur niska jednym słowem nici z lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Trochę padało. kilka samolotów latało, ale ogólne odczuwam pewien niedosyt. Jutro może wpadnę na godzinkę lub 2. dziś tylko pilnowałem samolotów w małym hangarze. Artemis3 wy się dziś rozłożyliście koło stoiska składnicy modelarskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Trzeba przyznać pogoda namieszała ale co chciałem zobaczyć zobaczyłem, najlepsze było to że po tym całym deszczu jak Kairis startował wyszło słońce i niebieskie niebo Trochę fotek-słabe bo słaby aparat był wolny :wink: http://picasaweb.google.com/Pawelmilk/VIMaOpolskiPiknikLotniczy#slideshow/5352111232309283522 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQ Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Hej. Jaka dziś pogoda w Krakowie - jak z pułapem chmur?? bylem wczoraj na pikniku i kiepsko było z pogoda - mieszkam w Olkuszu i nie wiem czy jest sens jechać 50 km jak pogoda nie dopisuje - proszę o szybkie info od kogoś na miejscu PS. czy pokazy dziś odbywają się zgodnie z planem..?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Na tą godzinę chmury są nisko. Latała policyjna Kania to wlatywała w chmury (w sumie możliwe że to lekka mgła, bo całkowicie nie znikała). Według pogody po południu ma być lepiej (napisze jak sytuacja się ma po 12 00). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.