kefir Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 A oto moja nowa platforma o nazwie "Mordo ty moja" I tak się zastanawiam co jej jeszcze brakuje Hmm :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Ja bym dorzucił lotniskowiec do startów i lądowań A tak na poważnie, to bardzo mi się podoba. :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Coś te skrzydła są takie biedne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Widziałeś kiedykolwiek samolot bez numerów rejestracyjntch na skrzydłach? Tego im brakuje. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Aktualizacja Mordeczka z ALIEN'em na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 No i ta osłona kabinki, to ze skóry krokodyla? Miodzio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 No i ta osłona kabinki, to ze skóry krokodyla? Miodzio! Dobry jesteś skóra krokodyla :rotfl: To poprostu efekt małego podtapiania przez zwykłą farbę bo nie miałem do styro ale możne i lepiej wyszło bo nie będzie gładkiej powierzchni do odbijania światła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Super... Napisz coś o wyposażeniu RC bo ja też sie zastanawiam nad hybrydą ES&EG :mrgreen: Pozdrawiam. EDIT: dopiero teraz zauważyłem że to sa oryginalne płaty ES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 A zapomniałem silnik jest i teraz waga troszkę się zmieniła 852g Idę oblatywać :-/ Film się robi ogólnie jest ok tylko że ma tendencje do zsuwania się jak skręcam lotkami na trochę mniejszej prędkości, ale da się z tym żyć 2 sprawa to straszne zadzieranie pomimo zwiększenia wykłonu dziwnie się wyważa trochę było już ciemno, ale mam wrażenie że powinien być mocno przeważony na przód sprawdzę to następnym razem http://vimeo.com/4969203 Słaba kopia ale szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 A oto i 1 lot Mordeczki Ubranym w FPV http://vimeo.com/5030451 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.