meloow Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 jako że już czerwiec to warto może pomyśleć o wakacjach czyli nic nie robieniu przez 7-14 dni koledzy jakie macie palny na wakacje 2009 ? PS. Ja za 3 tygodnie wybieram się na 14 dzionków do kraju spod półksiężyca i gwiazdki. jedyne co mnie martwi to to że nici z robienia modeli na urlopie w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 A ja pewnie pojadę do Łeby. Jeżdżę tam od 13lat i jakoś taka się tradycja zrobiła Ja lubię tam jeździć zwłaszcza, ze mają najlepsze kebaby jakie do tej pory udało mi sie zjeść ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wa1ker Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 A ja pewnie pojadę do Łeby. Jeżdżę tam od 13lat i jakoś taka się tradycja zrobiła Ja lubię tam jeździć zwłaszcza, ze mają najlepsze kebaby jakie do tej pory udało mi sie zjeść ;D Masz 15 lat i od 13 jeździsz na kebaby do Łeby??? Dość mało wiarygodne informacje :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Moje wakacje zaplanowałem jeszcze zimą. Jadę na 3 dni do Szczytna na Hunterfest, potem na tydzień do rodziców i kolejne 3 dni "rykowiska" na Woodstocku w Kostrzynie nad Odrą. Jednak najpierw muszę kupić samochód.Swoja drogą nie sądziłem że to takie trudne! :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Nie napisał, że na kebaby jeździ od 13 lat, tyko, że od tylu odwiedza Łebę. Daj młodzieży przykład czytania ze zrozumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 A ja pewnie pojadę do Łeby. Jeżdżę tam od 13lat i jakoś taka się tradycja zrobiła Ja lubię tam jeździć zwłaszcza, ze mają najlepsze kebaby jakie do tej pory udało mi sie zjeść ;D Chciałeś powiedzieć od 16 lat jeździsz do Łeby :wink: Tomek dobrze prawi, tegoroczny woodstock bedzie git tylko ta podróż pociągiem tyle godzin ... Z BS to już w ogóle nie chce nawet myśleć ile ... Szkoda że z powodu kasy trzeba bedzie Jarocin odpuścić ... W Warszawie też jest kilka dobrych kebabów w sumie zależy jak sie trafi na partie, kebab jak kebab wszedzie podobny ... Z planów modelarskich to 2 tajne modele, z wyjazdów to Korne, może aero model show, Wilcze Laski Z innych planów na wakacje to mam nadzieje że udam sie na wycieczke rowerową tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Rezerwat_przyrody_Jasne http://www.ga.com.pl/Jasne.htm Mam paredziesiąt kilometrów Ponadto zapewne kilka wyjazdów do Stegny bo mam 100km, do Sopotu bo znajomi tam mieszkają co = że bedzie trzeba sklecić jakiś model i załatwić jakiś transport na klif Przydało by się pożeglować troche a że przepisy się zmieniły a ostatnie dwa lata całe wakacje pracowałem to trzeba to wykorzystać, przydało by sie kajakiem popływać, wpław takze by sie przydało bo sie 4kg przytyło ... Miałbyć wyjazd w góry ale chyba nic z tego chyba ze wypad jednodniowy [24h] bo już się wybieram tak z dwa lata na taki wyjazd ale znowu kasa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Ja będę siedzieć i latać na działce k. Kielc. Zapraszam jakby ktoś miał ochotę wspólnie polatać. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 A ja glajcika i do Jastrzębiej góry, a jak pogoda dopisze to się na Chłopowo pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 ja chciałbym nigdzie nie jechać, ale pewnie jak zwykle w góry pojadę. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 A ja na tydzień do Grecji, potem na tydzień do Kołobrzegu (może polatam sobie z Arturem :mrgreen: ) a potem to może na 3 dni nad jeziorko w Boszkowie to sobie polatam wodnosamolotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 a ja w sierpniu zajade nad nasze morze ,to i moze z kims z forum polatam na zagielku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 A ja na tydzień do Grecji a zapomniałem, jeszcze na 2tyg na Cypr :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Od 1 Sierpnia będę w Chłapowie może kogoś spotkam z forum ? Motyl mam nadzieje że zaklepałeś sobie termin w sierpniu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Ja 4 lipca ruszam nad morze do Ostrowa, ale bez modelu bo pewnie już nie wystarczy miejsca w aucie :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 ja chciałbym nigdzie nie jechać, ale pewnie jak zwykle w góry pojadę. :roll: a ja chciałbym gdzieś pojechać, ale nie pojadę... :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 A ja pewnie pojadę do Łeby. Jeżdżę tam od 13lat i jakoś taka się tradycja zrobiła Ja lubię tam jeździć zwłaszcza, ze mają najlepsze kebaby jakie do tej pory udało mi sie zjeść ;D Zgadza sie : Leba-Leba jest lepsza niz Baden-Baden . tez bym chetnie pojechal....naturalnie do Leby-Leby...na smazone rybki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzoń Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Ja jade nad jeziora mazurskie ;D Na rybki Zawsze na wakacje jedziemy nad jakieś jezioro sprawdzic nowe łowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Ja Londyn a potem Monako...Duzo se nie polatam na wakacjach Ale to na szczescie tylko 3 tygodnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Od 1 Sierpnia będę w Chłapowie może kogoś spotkam z forum ?Motyl mam nadzieje że zaklepałeś sobie termin w sierpniu :] kolo zaklepane mam 1 -15.08 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Kłosowski Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Ja lecę do Irlandii, głównie by zarobić na silnik i aparaturę, no a potem może Chorwacja na tydzień ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.