Adam P. Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 mieczotronix, gdzie kupiles UHU por za 5 zł/tubka ??bo ja kupuje prawie za 8 na modele.sklep.pl a ostatnio troche duzo tego kleju mi schodzi ;] ja daje 12zl za tubke wiec tez jestem ciekaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 adam9034, http://modele.sklep.pl/product_info.php?cPath=32_68&products_id=2129 7,50 za tubke ... ciekaw jestem gdzie placisz 12 zł ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 POR tani jest w Auhanie, na stoisku z klejami, nigdzie indziej nie udało mi się go wyczaić (poza sklepami wysyłkowymi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 ciekaw jestem gdzie placisz 12 zł ;] w najdrozszym realnym sklepie w miescie :mrgreen: i tak wychodzi mi najtaniej POR tani jest w Auhanie jutro poszukam w ciastoramie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Rzep przyklejony na poksipol trochę twardnieje (w części miękkiej te włoski się tak usztywniają troszkę bo klej przesiąka) i nie trzyma tak dobrze jak nie przyklejony. Z drugiej strony na UHU Por rzep trzymający pakiet odchodzi od samolotu, po cięższych lotach kiedy pakiet się nagrzewa tak jakby się ten UHU rozpuszaczał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 ja mam często pakiet ciepły po lotach, ale nigdy mi się POR nie rozpuścił. Chyba musi być naprawdę mocno gorący pakiet, żeby to się stało - ale to chyba znak że za bardzo jest wysmażany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 To o czym mowil Tomek nazywa sie 3M Dual Lock, do kupienia np na Allegro TUTAJ . Powierzchnie przetrzyj spirytusem celem odtluszczenia na modelu najlepiej wiekszy odcinek tej tasmy a na pakiecie 2 male fragmenty (ja daje 15mm) bo mozesz miec klopoty z rozdzieleniem rzepa bez niszczenia modelu. Czesc na modelu mozna dodatkowo zabezpieczyc CA na brzegach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Znam takiego co rzepy klei na butapren :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FERFI Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Tak jak ktoś wcześniej napisał, polecam taśmę dwustronną piankową firmy KAEM. Bardzo mocny klej, będzie ciężko odkleić. Zarówno od kadłuba jak i baterii Jak coś mam takie taśmy na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Witam, mam pytanie czy można przykleić zwykły rzep do pakietu Soudalem D4B4(tym co się tak pieni przy wysychaniu) Proszę o szybką odpowiedź, gdyż szykuje się oblot a ja nie wiem czym przykleić rzepa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.