Bartus Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Witam wszystkich! Jestem nowy na forum i poszukuje planów jakiegoś samolotu na napęd gumowy, jestem w trakcie budowania RWD-5, a gdy siostra to zobaczyła, to od razu chciała mieć swój, :shock: dlatego pomyślałem, że mogę jej zrobic jakiś mały samolocik. Co o tym sądzicie? P.S. niedługo uzupełnię profil
madrian Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Co o tym sądzicie? Sądzimy, że lenistwo kontratakuje atakuje. :wink: Wejdź na stronę profili - link masz w przyklejonym temacie "Baza". Zaznacz Engine "Rubber" i Control "free flight". A potem wybieraj, wybieraj, wybieraj. Możesz też poszukać na saumodelarnia.fora.pl tzw. "orzeszków", czyli makiet na gumkę o rozpiętości 30cm.
Swift Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam http://www.houseoffrog.co.uk/ Dziesiatki planów gumówek, orzeszków i wiekszych, nie istniejącej już wytwórni Frog. PP
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.