cobra Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Impreza co prawda nie sensu stricte modelarska, ale występowali tam i Nasi Koledzy. Pokręciłem się na pikniku kilka godzin w sobotę. Oto efekt: Wszystkie zdjęcia z pokazów: http://picasaweb.google.pl/cobrarc/Goraszka2009Pokazy?feat=directlink Wkrótce relacja z ekspozycji naziemnej. EDIT: Jest i ekspozycja naziemna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ten śmigłowiec to zaraz runie na ziemię, wirniki się nie kręcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Łaaaaaadne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 No na prawdę impreza o jakiej można marzyć, super fotki, grupa Żelazny pięknie z tego co widać no i "cyborg" Jurgis to jest człowiek chyba urodzony w przeciągnięciu ale mimo wszystko udana impreza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ten śmigłowiec to zaraz runie na ziemię, wirniki się nie kręcą No wiem :oops:. Powinien być trochę dłuższy czas. Zdjęcia nabrałyby dynamiki, ale i procent nieostrych byłby większy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Świetne fotki. Moje gratulacje. Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ten śmigłowiec to zaraz runie na ziemię, wirniki się nie kręcą Np co ty... Cobra ma przecież skrzydełka... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Wolna chwilą wieczorem może i ja wybiorę te lepsze i wrzucę, ku uciesze oczu Cobra - dobre zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz.pl Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 to może ja tez dorzucę coś od siebie: to zdjęcie kolegi Boogiego (ale zrobione moim aparatem:D) to też nie ja robiłem ale inaczej bym się na zdjęciach nie znalazł więcej można zobaczyć tutaj: http://picasaweb.google.pl/lukwisz/Goraszka2009# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ładne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemis3 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Śliczny puchacz - taki do pogłaskania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Przy okazji wstawiania fotek napiszcie jeśli to nie tajemnica na jakim dokładnie sprzęcie były robione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz.pl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 moje wszystkie robione są Canonem 400d z następującymi obiektywami: pierwsze, drugie, czwarte, piąte - pentacon 200/4 (manualny tele od Praktici) reszta - efs 17-85 USM No i ostanie dwa też nie ja robiłem tylko moja towarzyszka:D (inaczej sam bym nie dał rady się na nich znaleźć) PS w moich zdjęciach są exify nie ma tam tylko nazw obiektywów (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 malinowski, wyczyść sobie obiektyw bo masz plamy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz.pl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Wiem wtedy padał deszcz i fotograf nie zauważył. Zauważyłem dopiero w domu niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Canon 350d, obiektyw 55-250 is. Ten obiektyw do tego typu zdjęć to średnio udany eksperyment. Nie chciało mi się nosić 80-200/2.8 L + konwerter x2. Z elką (nawet z konwerterem) bez porównania większy komfort pracy, jeśli chodzi o pewność i szybkość ustawiania ostrości. No, ale chciało mi się dokupić lekkie dłuższe szkiełko to mam :?. Zamiast wyciągać z plecaka szersze szkło, wszystkie takie zdjęcia były robione Canonem G7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ładne, z tego co zauważyłem Jurgis Kayris na każdym pikniku z innym malowaniem swojej maszynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 z tego co zauważyłem Jurgis Kayris na każdym pikniku z innym malowaniem swojej maszynki. Źle zauważyłeś. Na każdym pikniku z inną maszynką . Poprzednio Su-26, teraz Su-31, przy projektowaniu którego był konsultantem :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 z tego co zauważyłem Jurgis Kayris na każdym pikniku z innym malowaniem swojej maszynki. Źle zauważyłeś. Na każdym pikniku z inną maszynką . Poprzednio Su-26, teraz Su-31, przy projektowaniu którego był konsultantem :-) . To dlatego, kabinka wyglądała jak oklejona dookoła niego? :twisted: Za dużego luzu to tam nie było... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Moja pomyłka, sorka :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.