cobra Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Impreza co prawda nie sensu stricte modelarska, ale występowali tam i Nasi Koledzy. Pokręciłem się na pikniku kilka godzin w sobotę. Oto efekt: Wszystkie zdjęcia z pokazów: http://picasaweb.google.pl/cobrarc/Goraszka2009Pokazy?feat=directlink Wkrótce relacja z ekspozycji naziemnej. EDIT: Jest i ekspozycja naziemna.
Guest Anonymous Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ten śmigłowiec to zaraz runie na ziemię, wirniki się nie kręcą
Janusz P. Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 No na prawdę impreza o jakiej można marzyć, super fotki, grupa Żelazny pięknie z tego co widać no i "cyborg" Jurgis to jest człowiek chyba urodzony w przeciągnięciu ale mimo wszystko udana impreza.
cobra Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Ten śmigłowiec to zaraz runie na ziemię, wirniki się nie kręcą No wiem :oops:. Powinien być trochę dłuższy czas. Zdjęcia nabrałyby dynamiki, ale i procent nieostrych byłby większy.
madrian Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ten śmigłowiec to zaraz runie na ziemię, wirniki się nie kręcą Np co ty... Cobra ma przecież skrzydełka... :mrgreen:
Guest Anonymous Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Wolna chwilą wieczorem może i ja wybiorę te lepsze i wrzucę, ku uciesze oczu Cobra - dobre zdjęcia
lukwisz.pl Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 to może ja tez dorzucę coś od siebie: to zdjęcie kolegi Boogiego (ale zrobione moim aparatem:D) to też nie ja robiłem ale inaczej bym się na zdjęciach nie znalazł więcej można zobaczyć tutaj: http://picasaweb.google.pl/lukwisz/Goraszka2009#
marcin133 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Przy okazji wstawiania fotek napiszcie jeśli to nie tajemnica na jakim dokładnie sprzęcie były robione
lukwisz.pl Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 moje wszystkie robione są Canonem 400d z następującymi obiektywami: pierwsze, drugie, czwarte, piąte - pentacon 200/4 (manualny tele od Praktici) reszta - efs 17-85 USM No i ostanie dwa też nie ja robiłem tylko moja towarzyszka:D (inaczej sam bym nie dał rady się na nich znaleźć) PS w moich zdjęciach są exify nie ma tam tylko nazw obiektywów (chyba)
lukwisz.pl Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Wiem wtedy padał deszcz i fotograf nie zauważył. Zauważyłem dopiero w domu niestety
cobra Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Canon 350d, obiektyw 55-250 is. Ten obiektyw do tego typu zdjęć to średnio udany eksperyment. Nie chciało mi się nosić 80-200/2.8 L + konwerter x2. Z elką (nawet z konwerterem) bez porównania większy komfort pracy, jeśli chodzi o pewność i szybkość ustawiania ostrości. No, ale chciało mi się dokupić lekkie dłuższe szkiełko to mam :?. Zamiast wyciągać z plecaka szersze szkło, wszystkie takie zdjęcia były robione Canonem G7.
luki19944 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ładne, z tego co zauważyłem Jurgis Kayris na każdym pikniku z innym malowaniem swojej maszynki.
Ładziak Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 z tego co zauważyłem Jurgis Kayris na każdym pikniku z innym malowaniem swojej maszynki. Źle zauważyłeś. Na każdym pikniku z inną maszynką . Poprzednio Su-26, teraz Su-31, przy projektowaniu którego był konsultantem :-) .
madrian Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 z tego co zauważyłem Jurgis Kayris na każdym pikniku z innym malowaniem swojej maszynki. Źle zauważyłeś. Na każdym pikniku z inną maszynką . Poprzednio Su-26, teraz Su-31, przy projektowaniu którego był konsultantem :-) . To dlatego, kabinka wyglądała jak oklejona dookoła niego? :twisted: Za dużego luzu to tam nie było... :wink:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.