Gość Anonymous Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 A ja się pytam, gdzie są rodzice tych dzieci? No pytam się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 A ja za 5 000zł mam radio , parę silników itp oraz to że nie byłem i nie jestem narkomanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Za moich czasów to się liczyło na gumy kulki [0,1zł], potem byłem troche starszy to przez co innego liczyłem ale na jedno i drugie starczyło :wink: Proponuje wrócić do tematu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 robi się forum onetu ..zaraz ktoś napisze " jestem księdzem wiec uklęknij czytając te słowa " :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Dlaczego Policja bije stoczniowców?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Policja skończyła się na Kill'em All! PS. Ten temat dzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nie widze w którym miejscu dzieli ... Jak ktoś nie ma czasu na budowe oki, ale i tak nie dowierzam w to bo jak to Jarek kiedyś napisał "masz za mało czasu, znajdz sobie kolejne zajęcie" Wystarczy dobrze to zaplanować i ew. zrezygnować z TV a już się okazuje że czasu się nam robi sporo. Są arfy można latać ale ocencie sami np. po temacie Nemo, pudło z wszystkim, nawet z obrazkową instrukcją i symulatorem a jeszcze pojawiały się pytania jak to złożyć ... Rozumiem pytania jak taki model udoskonalić :wink: Ale mam przykład u siebie w domu osoby która nie potrafi poprawnie użyć kombinerek mimo swojego świeżo skończonego maturą średniego nauczenia. Nie żebym uważał że bez tego żyć nie można ale przykład kolejny w domu mojej kobiety, mój teść i jego krany które ciekną, facet nawet potrafiłby to zrobić [ w bólach] ale woda i tak kapie bo on czasu nie ma nawet zadzwonić o hydraulika ... Kwestia budżetu Jak to ktoś już napisał: "to jest hobby, a najlepiej sie ciagnie kase od hobbystów" a że hobby to jest uzależnienie a więc kasy nie szczędzimy, każdy łoży ile może ... Ja osobiście lubie oglądać relacje, takie pełne, jeszcze bardziej cieszyło by mnie np. gdyby 14 latki usiedli do programów i pokazali jak się rysuje modele, godziny spedzane na gg albo grach przełożone na takie programy dały by nie jeden ciekawy model :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Jak ktoś nie ma czasu na budowe oki, ale i tak nie dowierzam w to bo jak to Jarek kiedyś napisał "masz za mało czasu, znajdz sobie kolejne zajęcie" Chinczycy mowia - jak masz za malo czasu - wstan godzine wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 PAWEL B praktykuje z całkiem ciekawymi efektami :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Za dużo siedzicie na forach internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Policja skończyła się na Kill'em All! Na tym zaczęła się Metallica , której słucham do dziś. P.S. Chyba w końcu osiągnęliśmy prawdziwe Hyde Park , bo w jednym wątku gada się o wszystkim. I co najważniejsze , bez obrażania się nawzajem. Weszliśmy na wyższy poziom rozwoju??? :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Nie kus losu Tomku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 To jest fotomontaż! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Policja skończyła się na Kill'em All! Na tym zaczęła się Metallica , której słucham do dziś. Szkoda tylko ze sie tak skomercjalizowali, tych 2 ostatnich plyt juz nie sluchalem, jakos nie mialem na nie weny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 mnie sie z metalliki podoba The day that never Comes i Enter_sandman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanov Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 a ja wole Motörhead - Ace Of Spades to jest klimat normalnie jak tloki w silniku ) ale nie pogardze Deef Lepard i takie tam jak na moje 42 lata to moj syn mowi :Tata i ty tego sluchasz ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 A ja wolę Nickelback "Hero", "How You Remind Me" I ogólnie muzyka Red Hot Chilli Pepers :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 A co mówi na modele ? Ja nie przepadam za muzyką ciężką, wole żywą, energiczną :wink: Co do RHCP no to zależy którą płytę bo dosyć szeroko pojety ten temat jest a i płyt nie mało, mieszających dużo różnej muzyki a aby wczuć się trzeba temu naprawde dużo uwagi i skupienia poświęcić [tj. tekstom i muzyce] Do moich własnych ostatnio na nowo odkrytych kapel dorzucę http://www.youtube.com/watch?v=l8vLsln5gqw&feature=related Muzyka też jest ciekawym sposobem dla sprawdzenia cierpliwości, każdy kto w życiu złapał za jakikolwiek instrument zrozumie o czym mowa :wink: Aby dojść do jakiegoś poziomu trzeba lat ciężkiej, żmudnej pracy. Moi znajomi którzy studiują w wyższej szkole muzycznej ćwiczą po 8h dziennie i to jest czasami mało :wink: A co powiedzieć na to że dziewczyna ćwiczyła [jak pamiętam na klarnecie] i została pozwana do sądu. A najgorsze że sprawę przegrała ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 A chciałbyś mieszkać w domu w którym 8 godzin dziennie jest wycie i pisk ? Wiem to z autopsji , córcia od pół roku męczy zwykły flet i czasami robi to 2 godziny non stop. Gdyby nie to , że mam modelarnie w piwnicy , to bym dostał kota. :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Wole wysłuchiwać pisków i wycia niż patrzeć na 2m kolesia zgarbionego do kompa i krzyczącego na wszystkich bo mu się coś w grze spopsuło ... No i blokuje całe stałe łacze w domu i musze męczyć sie na bezprzewodowym ... Z graniem jest prawie jak z modelarnia: Ktos chciałby uczyc sie grac ale w szkole ma godzine a w domu wszystkich to drażni Ktoś chciałby robić modele w domu ale nie ma warunków [pył i smród] a na modelarni ma tylko pare godzin o ile wogóle ma modelarnie w mieście. Potem głupie pytania gdzie są rodzice tych dzieci co sie po krzakach z tanim winem chowają. Rodzice tyrają w pracy a jak wracają to jedzą kolacje i zasypiają z reką na pilocie :| Dzieci grające w piłkę mają ściągane kosze i wywalane bramki z boisk bo norm nie spełniają, bo na boisku lecą chu q itd. Nadal daleko nam do zachodu pod pewnymi względami :? http://www.youtube.com/watch?v=umxZIDaCeu8 Niestety nadal aktualne chociaż całe szczęście coraz mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.