Tomek Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 I będą ogłoszenia w stylu . Laserowe ciecie laminatów i tartaków laminatowych . :rotfl:
ksionc Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Ja myślę ze prawdziwe modelarstwo przetrwa i oprze się produktom z chin, gdyż modelarstwo rc to nie tylko przyjemność z latania (jeżdżenia) gotowymi modelami ale także (a dla niektórych bardziej) przyjemność tworzenia. Z planów czy bez, z depronu czy z balsy, zawsze nasze powstałe "dzieło" jest dla nas ważne. Można to zauważyć w momencie, gdy zaliczamy kolejnego kreta lub psujemy nasze "oczko w głowie". Jestem początkującym modelarzem ale zauważyłem ze oba modele (jeden kupiony i jeden zbudowany) są dla mnie ważne, chociaż są przecież tylko kawałkiem martwej materii. Może sklepy przestaną istnieć, ale ludzie nadal będą budować modele, jak zabraknie balsy i depronu to i papier toaletowy się przyda
robraf Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 [ciach]jak zabraknie balsy [ciach...] wypluj to słowo mam nadzieje ze takie czasy nienastana
sudik Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 ksionc napisał/a: [ciach]jak zabraknie balsy [ciach...] wypluj to słowo mam nadzieje ze takie czasy nienastana _________________ A jeśli nastaną to będziemy budować z depronu
Osa Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 E tam, takie gadanie. Modelarstwo przetrwa tak czy inaczej, a co za różnica czy balsa, depron, styropian czy laminat. Każdy materiał jest dobry zależy jak jest wykorzystany.... w sumie i tak w słusznej sprawie...
cubars Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Modelarstwo było, jest i będzie, a szczęście jest takie ze możemy sami wybrać czy chcemy kupować gotowe modele czy budować je sami, i ważne jest ze jest z czego je budować i jeszcze można wybierać z jakiego materiału, który teraz jest dostępny bez przeszkód. No i jeszcze ciekawa uwaga odnośnie Śmigłowców, kto zbuduje teraz sam od podstaw model śmigłowca? Kazdy chyba woli kupić zestaw.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.