ertman_176 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Nic specjalnego, nawet bym nie podawał linku ale 0:28 pokazuje jak to robią fachowcy :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Tak właśnie Wg mnie tak postępuje ponad połowa użytkowników wszelkiej maści sprzętu - nie tylko turbinek odrzutowych Zresztą jak napisałeś koleś jest fachowcem Jak kupujesz samochód, to raczej nie zaglądasz do instrukcji - zaglądasz tam wtedy kiedy nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Gościu po prostu był na kursie bardzo szybkiego czytania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ktos z was przeczytał kiedys instrukcje od silnika czy od nadajnika? "odkrec iglice ...bla bla bla ..... " i tak zawsze musze miec po swojemu. Do radia szukałem instrukcji jak nie wiedziałem do czego są pewne funkcje, jak się dowiedziałem to i tak mi sie nie przydały, bo to co wiedziałem miałem juz dawno zastosowane. A to pewnei nie jest jego pierwsza turbinka, tylko tak pokazał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Nic specjalnego, nawet bym nie podawał linku ale 0:28 pokazuje jak to robią fachowcy :devil: natomiast 0:50 manual wyraznie rozłozony... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ktos z was przeczytał kiedys instrukcje od silnika czy od nadajnika? "odkrec iglice ...bla bla bla ..... Ja już znam prawie na pamięć instrukcje od silników a to przez to że komuś się nie chce tam zajrzeć :evil: Masa odpowiedzi na zadawane tu pytania znajduje się w instrukcjach a skoro jest to forum i można pytać to po co czytać instrukcję? Takie chyba modne ostatnio myślenie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.