romanov Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 model 1:1 JAk w temacie pierwsze juz sa a kiedy my bedziemy samoloty robic w tej skali ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Hmm... z makietą 777 może być ciężko... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanov Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 a to fakt ja sie nie podejme bo takiego duzego stołu nie mam zeby skrzydla złożyc ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Hmm... z makietą 777 może być ciężko... eeee to by jeszcze dało rade jakby się kupka modelarzy zebrała :mrgreen: , ale z a380 to juz nie ma szans:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 A tam, na powietrzu się złoży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Może jakiś projekt grupowy ? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Ja proponuje z depronu z małym dodatkiem węgla. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 No nie wiem... Łoża silników będą chyba jednak wygać odrobiny sklejki - owocówki. Podlaminowałbym nieco brzuch kadłuba, żeby się nie ocierał o trawę. I trzeba będzie zebrać drużynę, do wyrzucania modelu z ręki, bo jedna osoba może upuścić... Kto się podejmie wyciąć oszklenie z PET-a? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 A tak na poważnie to cri-cri mógłby się udać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanov Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Fajna zabawa podoba mi sie to ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 co do cri cri to ponoć właściciele po skończeniu resursu przerabiają je na modele. Zresztą modele w skali 1:2 są już coraz bardziej popularne, także kwestią czasu będzie 1:1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Czytałem kiedyś albo może słyszałem od znajomego, jak gdzieś na lotnisko szybowcowe gość przywiózł własnej konstrukcji szybowiec z laminatu. W rozmowie wyszło, że normalnie buduje modele - laminatowe szybowce RC, no i raz zrobił sobie jeden większy, ze sterowaniem "bezpośrednim" :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Parę złotych na serwach i odbiorniku zaosczędził. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 No dobra widze,że nie ma chętnych to ja sie podejme zrobienia oszklenia . A spodu kadluba nie trzeba laminować tylko się taśma zbrojoną okleji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 gdzie ty znajdziesz taka butelke na kabine? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 w ksiedze rekordów ginesa moze bedzie XD najwieksza butelka po pepsi na świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_A_W_W Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zawsze można pożyczyć z lotniska :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 eeee to by jeszcze dało rade jakby się kupka modelarzy zebrała :mrgreen: , ale z a380 to juz nie ma szans:D Trudniej chyba byłoby wykonać takiego An-225 w 1:1... PS. :shock: ładne byczysko... :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanov Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 o ! ten to by juz chyba na lipolach nie polecial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 E tam, na 100S 250 000Ah 50C dałby radę. :mrgreen: W końcu to górnopłat, a nie akrobat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.