Tomek12345 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Dzięki. Bardzo fajnie ci wyszedł ten model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Takie łączenie połówek Rura węglowa 7mm no i prawie rtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho1997 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Fajnie widzieć skończony model. Ale te kolory nie za jaskrawe? Ja wole takie co bardziej widać na niebie, np: czarny :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Nie będę tym modelem latał wysoko 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr T. Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Generalnie Łukaszu to wyszedł Ci ładnie ale za przeproszeniem... świeci się jak psu jaja Osobiście wolę mat albo gloss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Osobiście wolę mat albo gloss gloss to połysk , napisałeś, że jaki wolisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr T. Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Ale zauważ, że typowa folia termokurczliwa nawet, jeżeli jest gloss to się nie świeci. Taki połysk jest raczej matem pokrytym klarem. Sam takie efekty próbowałem na moim simsonie mat pokryłem klarem i wyszło nie tak, że widać w odbiciu lampę, a świecącą, rozmazaną kulkę A na tej Funtanie to najpierw miałem wrażenie, że to jest taśma pakowa. Może jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 To jest taśma pakowa :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr T. Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Ahh... Teraz właśnie wyczytałem ;P Już nie mam zastrzeżeń Generalnie też myślę nad przerobieniem mojej funci na EPP skrzydełko... Kolega ma na sprzedaż więc chcę wykorzystać A lepiej lata niż na takim płaskim z zielonego diabelstwa? B na tym aktualnym zawija strasznie gdy lata... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Świeci się ten model jak psu jajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.