Deem Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Chcę zamówić dodatkowe wyposażenie do Saito. Na stronach sklepów tego mnóstwo ale jak dojść co do czego? Domyślam się że niektóre mogą odnosić się do określonego silnika (zbieżność oznaczeń) ale bez pewności, również nie wszystko da się w ten sposób dopasować. Może ktoś wie jak czytać (kojarzyć) te oznaczenia (kody)- AG AH QQ KK FHJ etc.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 http://www.horizonhobby.com/Articles/Article.aspx?ArticleID=1161 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Sporo wyjaśnia ale niestety nie wszystko. Raczej opiszę w czym problem. Chcę do 91 dokupić tłumik składający się z samej rurki coś jak to . Znalazłem stronę gdzie podane są średnice gwintów tłumików (itp.) dla określonych pojemności silnika ale tylko dla jednego cylindra (tu 12mm), a taki typ tłumika stosowany jest raczej w dwu lub trzycylindrowych. Szukam więc informacji w której oprócz kodu będzie podana średnica gwintu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Musisz w takim razie szukac takich rzeczy w wyposażeniu FA-182 (Z), ktory zbudowany jest z wykorzystaniem FA-91, 200Ti (VV), albo 235R5 (X - na bazie FA-65) i to w zasadzie wyczerpuje zakres Twoich poszukiwan. Inne silniki maja inne gwinty. To czego szukasz jest tu: http://www.horizonhobby.com/Products/Default.aspx?ProdID=SAI182TD74A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 i to w zasadzie wyczerpuje zakres Twoich poszukiwan. Dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.