Skocz do zawartości

Pszów modelarnia lotnicza

Gość kotecek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. To czas zdobyć, warto

2. wcale nie muszą, równie dobrze mogą być f3-mini jak i RES, na zawody RESa moge do was nawet przyjechać chociaż mam całą Polskę drogi :wink:

3. Jastrzebie to na prawde ładne i przyjemne modele

4. Najlepsza jest poczta pantoflowa :wink: Latanie pośrodku miasta na rynku raczej bym odpuścił ...

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jastrzębie Pszów bym odpuścił bo w pobliżu jest przecież miasto Jastrzębie i nazwa będzie "nieczytelna". Ale konstruktywnych propozycji nie mam :lol2:

Dosiego Roku Rysiu ! (bo miś to Ryś :-))

Opublikowano
3. zimowe zawody halowe w akrobacji RC i aeromusicalu w Częstochowie, Krakowie i w Brzegu.

O zadnych takich zawodach nie wiem. Owszem, odbywaly sie one kilka lat temu, ale teraz juz nie sa kontynuowane. Najblizsza i jedyna impreza w kraju to mistrzostwa Polski w lutym w Warszawie.

Opublikowano

Tylko czy jest sens jechac na zawody tego typu do Czech? Dzieciaki moga sie przestraszyc poziomem, bo nie ma zbyt duzych szans, aby mogly powalczyc na w miare rownym poziomie tak szybko.

Gość Anonymous
Opublikowano

Wg moich wyliczeń sprowadzenie 24 akumulatorków NiMH to koszt około 39$, czyli jakieś 116 PLN. Czyli można zredukować te koszta o połowę.

Opublikowano

Informuj proszę czego Ci jeszcze do szczęścia brakuje, ale tez nie wstydź się napisać czego masz już za dużo, będzie nam łatwiej coś dla Ciebie poszukać.

Jak stoisz z silnikami, reglami i bateriami.

Baxter

Opublikowano
Według moich danych 1 szt AA kosztuje ...
4.69 PLN - no faktycznie cena zabija :-) Taniej niż w HK. W te 2000 mAh to pozwolę sobie nie wierzyć ale jak będą miały 1300 to i tak wystarczy
Opublikowano

A zdziwiłbyś się, Vipow to wg. mnie uznana marka i używam kilkadziesiąt takich accu i pakuje do nich nawet lekko ponad 2000mah :wink: W kazdym razie z moim nadajnikiem trzymaja kilka ładnych godzin :wink:

Opublikowano
mamy teraz 3 sprawne nadajniki i ... ani jednego akumulatorka żeby je zasilić

Mam pakiet nadawczy Graupnera (NiCD) pojemności 1200. Jest dosyć ogromniasty ale możesz go ew. przytwierdzić harcerskim sposobem na zewnątrz nadajnika.

Dobrze jakbyś podał nr kanałów którymi dysponujesz. Mam luźne kwarce odb. i odbiorniki - coś bym dopasował.

Podaj adres na PW to wyślę w przyszłym tygodniu.

Opublikowano

Mam pakiet 7,2v 1500mA z mjego nadajnika "Hitec 6 sport". Jak nie będzie pasować do tych nadajników co macie, to może się przyda w przyszłości.Może wreszcie w nadchodzącą środę tam do Was wpadnę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.