EnzO_CK Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 A kto po tych piwach będzie latać ? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Młodziki a Wy to pierwsi do takich spraw co? Ja tu puszki z coca-cola licze a Wy tu jakies domysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 coca cola nie jest zła tylkoz eby oryginalna bo najlepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 coca cola nie jest zła tylkoz eby oryginalna bo najlepsza Polo-colowcy górą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Polo-colowcy górą A Polo-Cocta to pikuś? 8) :shock: -przecież bez niej nie można przejść do Kingsajzu :wink: :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Od coca coli w końcu też się w głowie ... rypie Coca cole pij powoli bo ci się w głowie po... pierniczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Haha, ja tu tylko propozycję nasuwam Sam piwa nie pijam (sobie pomyślicie: no, jeszcze czego), a przecież coca-cola, jak nazwa wskazuje, kiedyś, kiedyś, głównym składnikiem coca-coli była...kokaina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 A nie kofeina przypadkiem? I wciaz jest tym skladnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Mam pytanie czy przypadkiem zieloni i reszta nie jadą tutaj za bardzo po bandzie. Jakby to było napisane przez kogoś innego to pewnie już temat dawno by wyleciał. Mam propozycję albo zmieńcie tytuł i przenieście to do Hyde Parku albo dajcie se po krawacie i zamknijcie temat. Bo jeszcze ktoś będzie gotów w to uwierzyć, czytając to jakie to sprawy są ważne dla tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Ten temat mial byc w hydeparku juz dawien dawno. Mnie tu chcą wmawiac jakies niestworzone rzeczy a ta sprawa raczej malo forum dotyczy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Przeniosłem ten temat do Hyde Parku.Tu powinien mieć lepiej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Pierwotnie temat miał dotyczyć czegoś innego ale wyszło jak widać ... Ale czy to źle :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Tak wracając do meritum, czyli Pikniku, to chciałbym zakomunikować, że również tam będę Jak ktoś chce mnie znaleźć to łatwo - będę z DLG podpisanym Sokół na skrzydle, oraz Caro (też łatwo poznać, bo różowy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Tak wracając do meritum, czyli Pikniku, to chciałbym zakomunikować, że również tam będę Jak ktoś chce mnie znaleźć to łatwo - będę z DLG podpisanym Sokół na skrzydle, oraz Caro (też łatwo poznać, bo różowy). W tamtym roku zdaje się ze widziałem Cie na polu startowym jak rzucałeś DLG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 To w oficjalnej czesci czy nieoficjalnej Patryku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Haha, ja tu tylko propozycję nasuwam Sam piwa nie pijam (sobie pomyślicie: no, jeszcze czego), a przecież coca-cola, jak nazwa wskazuje, kiedyś, kiedyś, głównym składnikiem coca-coli była...kokaina... Ale kiedy kokaina była głównym składnikiem coca-coli wtedy nie była w sprzedaży,a konsumował i produkował ją J. S. Pembertona (aptekarz) , ponieważ był uzależniony od morfiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Czy ktoś ma jakąś dokładną mapę dojazdu Wrocław-Góra Żar :?: Wiem, że muszę się kierować na Bielsko-Białą, ale dokładnego dojazdu nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=17.030654&ys=51.110953&xk=19.219138&yk=49.768475&v=true&loc1=Wroc%C5%82aw%2C%20woj.%20dolno%C5%9Bl%C4%85skie%2C%20powiat%20Wroc%C5%82aw&loc2=mi%C4%99dzybrodzie%20%C5%BCywieckie&utf=1 W Katowicach kierujesz sie na Bielsko, w Bielsku na Żywiec, po drodze znak ja Miedzybrodzie bodajze. Którędy inni sie kierują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fischer8 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Dokładną mapę dojazdu masz przecież na stronie organizatora http://www.piotrp.de/web/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Sam nie wiem czy uda mi się pojechać... no i jaka będzie pogoda :shock: u mnie za oknem co dzień leje :evil: Musze dzisiaj zacząć namawiać tatę... PS: faktycznie ode mnie jest około 250km czy raczej 300km :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.