Skocz do zawartości

Piknik Żar

ertman_176

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha, ja tu tylko propozycję nasuwam :) Sam piwa nie pijam (sobie pomyślicie: no, jeszcze czego), a przecież coca-cola, jak nazwa wskazuje, kiedyś, kiedyś, głównym składnikiem coca-coli była...kokaina... :D

Opublikowano

Mam pytanie czy przypadkiem zieloni i reszta nie jadą tutaj za bardzo po bandzie.

Jakby to było napisane przez kogoś innego to pewnie już temat dawno by wyleciał.

Mam propozycję albo zmieńcie tytuł i przenieście to do Hyde Parku albo dajcie se po krawacie i zamknijcie temat.

Bo jeszcze ktoś będzie gotów w to uwierzyć, czytając to jakie to sprawy są ważne dla tego forum.

Opublikowano

Ten temat mial byc w hydeparku juz dawien dawno. Mnie tu chcą wmawiac jakies niestworzone rzeczy a ta sprawa raczej malo forum dotyczy:D

Gość slawekmod
Opublikowano

Przeniosłem ten temat do Hyde Parku.Tu powinien mieć lepiej :D.

Opublikowano

Tak wracając do meritum, czyli Pikniku, to chciałbym zakomunikować, że również tam będę :P

Jak ktoś chce mnie znaleźć to łatwo - będę z DLG podpisanym Sokół na skrzydle, oraz Caro (też łatwo poznać, bo różowy).

Gość slawekmod
Opublikowano
Tak wracając do meritum, czyli Pikniku, to chciałbym zakomunikować, że również tam będę :P

Jak ktoś chce mnie znaleźć to łatwo - będę z DLG podpisanym Sokół na skrzydle, oraz Caro (też łatwo poznać, bo różowy).

W tamtym roku zdaje się ze widziałem Cie na polu startowym jak rzucałeś DLG.

Opublikowano
Haha, ja tu tylko propozycję nasuwam :) Sam piwa nie pijam (sobie pomyślicie: no, jeszcze czego), a przecież coca-cola, jak nazwa wskazuje, kiedyś, kiedyś, głównym składnikiem coca-coli była...kokaina... :D

Ale kiedy kokaina była głównym składnikiem coca-coli wtedy nie była w sprzedaży,a konsumował i produkował ją J. S. Pembertona (aptekarz) , ponieważ był uzależniony od morfiny.

Opublikowano

Czy ktoś ma jakąś dokładną mapę dojazdu Wrocław-Góra Żar :?: Wiem, że muszę się kierować na Bielsko-Białą, ale dokładnego dojazdu nie znam.

Opublikowano

Sam nie wiem czy uda mi się pojechać... no i jaka będzie pogoda :shock: u mnie za oknem co dzień leje :evil:

Musze dzisiaj zacząć namawiać tatę... :P

PS: faktycznie ode mnie jest około 250km czy raczej 300km :?:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.