Irek M Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Poszukaj w wędkarskim agrawek z krętlikiem, dobierzesz odpowiedni rozmiar do swego modelu. W ten sposub będzie pewnie i szybko demontowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Poszukaj w wędkarskim agrawek z krętlikiem, dobierzesz odpowiedni rozmiar do swego modelu. W ten sposub będzie pewnie i szybko demontowane to mówisz że agrafki wystarczą ale chce zastosować linki a może nie muszę bo plecionkę mam tylko że dolne skrzydła mam tylko wsuwane ? co lepiej zastosować ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 zakupiłem agrafki z krętlikami i zastosowałem linkę stalową i tak to się prezentuje zostało jeszcze parę szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Piękny model powstaje gratulacje szczególnie mi się podoba dlatego że mam ten model ale w skali 1:48 i to nie latający Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 i poleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton Opublikowano 31 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 kolejny oblot jest dobrze lata jak dwupłat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Moje gratulacje Darku. Model prezentuje sie bardzo ladnie,co prawda latanie bylo troche po goracej stronie ale to wkoncu mysliwiec.Jaki nastepny projekt? domyslamsie ze dwuplat . Entuzjasta dwuplatow Wladek z Afryki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel W Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Witam Gratuluję modelu i udanych oblotów. Planuje zbudować Avię B-534 w ciut wiekszej skali coś ok 2m. Czy jest możliwość udostepnienia planów tego modelu? Pozdrawiam Serdecznie Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 WitamGratuluję modelu i udanych oblotów. Planuje zbudować Avię B-534 w ciut wiekszej skali coś ok 2m. Czy jest możliwość udostepnienia planów tego modelu? Pozdrawiam Serdecznie Paweł oczywiście tylko gdzie mam przesłać plik :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayo Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 najprościej wrzucić plany na rapidshare albo coś pokrewnego i wkleić linka. Wtedy inni także mogliby skorzystać. Ew. pozostaje e-mail... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 AVIA powstała według http://www.rcrevue.cz/objednejte-si/planky-modelar&page=%27.20.%27&planek=avia-b-534%5B87%5D planów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel W Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 O dzięki wielkie. Ja znalazłem firme RMK ktora powinna już mieć jakis zestaw na stoku. Napisalem zobaczymy jaka będzie cena http://www.rmk-models.com/avia_B-534.php Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.