kuba r. Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 http://paraglidingforum.com/viewtopic.php?p=166057 twardziel z niego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Wazne, że się podniósł... :mrgreen: Kurcze, do samej kraksy myślałem, że ... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 No. I ręką pomachał, że już wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 A tu nasze strony: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ja to zrobiłem osobiście ,niemal identycznie z odbiciem na końcu. dlatego wole modele , tylko w portfelu noli o ile nie jest to Darka głowa. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.