Dj. Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Witam, jako że jest okres wakacyjny , czasu bywa sporo ale o hobby zapominać nie należy. Byłem sobie odetchnąc nad polskim morzem arktycznym , korzystając z poprawy pogody uwieczniłem to latając nad wejsciem do portu w Łebie w godzinach ok 18:30... To co najlepsze(z nagrania) jest na filmie, plus fotki również z powietrza . Kamerka to oczywiscie FlyCamOne2 i aparat olympus1040: http://www.youtube.com/watch?v=go_3ktz4lwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 A ja też tam wypoczywałem na początku Lipca Tylko latałem sobie szybowczykiem na wydmach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 grzemotnoł od strony ladu to tez nikłe szanse na odzyskanie modelu przy tylu wypoczywających Och takie czarne scenariusze! Wszystko biorę pod uwage, ubezpieczenie - mam, porę dnia - mało było ludzi bo to ok.18:30(wspominałem), latam na 2,4gHz wiec mysle że nic strasznego sie nie stanie(i nie stało do tej pory)... Jednak ryzyko zawsze istnieje... Wsiadasz za kółko i też nie wiesz co Cie czeka, takie jest życie. Tylko latałem sobie szybowczykiem na wydmach Też chciałem polatac ale nad ruchomą wydmą łebską - nie starczyło mi czasu, a potem pogoda była już nie ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Witam No zobacz Jarku, byłem prawie po sąsiedzku - w Rowach (z drugiej strony jezior Łebsko i Gardno). Łebe odwiedziłem wycieczkowo 17.07.br. Jakoś Cię tam nie wypatrzyłem a i Junior po niebie też nie latał :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 No tak szkoda. Ja byłem w Łebie od 16-go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromir Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 No jasny gwint! Na chwilę z Łeby wyjechać Byłem do 19 i teraz na łykend jadę (piątek do niedzieli). Urzęduję w okolicach Hotelu Łeba (czyli wschodnia strona). Ale nie miałem i nie będę miał ze sobą nic do latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Na chwilę z Łeby wyjechać Czasem tak bywa... :| Fotki z pokładu electro juniora S Daleko to białawe to ruchome wydmy, woda na lewo Jezioro Łebsko Wejscie do portu w Łebie Fragment plaży zachodniej i port jachtowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 to trochę nas w tej Łebie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 FIlmik klasa nasze piękne morze Taki mały śmigłowie z kamerka na serwie mógłby zarejestrowac piękne ujęcia z plaży :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 piękne ujęcia z plaży :rotfl: e tam ja wole lornetkę do tego :rotfl: ale ma tej naszej plaży to ...;/ Dj., a jak z lądowaniem w piachu ? nie było problemów ? ja latałem mini motoszybowcem w jastrzębiej górze ale nie na plaży bo motorek z przodu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Radkowi oczywiście chodziło o piękny piasek na plaży a w tle ptaki (bez skojarzeń :faja: ) i drzewa :devil: Ładniutki filmik i fotki też niczego sobie ! Oby tak dalej i jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 jak z lądowaniem w piachu Nie było problemów, ładne podejście pod wiatr (wiało delikatnie) - a na wybrzeżu wieje bardzo stabilnie i przewidywalnie, jeszcze klapy - lądowanie prawie do ręki i bardzo łagodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 jak z lądowaniem w piachu Nie było problemów, ładne podejście pod wiatr (wiało delikatnie) - a na wybrzeżu wieje bardzo stabilnie i przewidywalnie, jeszcze klapy - lądowanie prawie do ręki i bardzo łagodnie. Taki mały śmigłowie z kamerka na serwie mógłby zarejestrowac piękne ujęcia z plaży Mam podobne ujęcia bo lubie focić ale nie przedstawie ich tu bo mnie zaraz ktoś poda - za niektórymi parawanami to było ho, ho - na czym oko zawiesic.. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.