Skocz do zawartości

Loty w Łebie.

Dj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako że jest okres wakacyjny , czasu bywa sporo ale o hobby zapominać nie należy. Byłem sobie odetchnąc nad polskim morzem arktycznym :P , korzystając z poprawy pogody uwieczniłem to latając nad wejsciem do portu w Łebie w godzinach ok 18:30... To co najlepsze(z nagrania) jest na filmie, plus fotki również z powietrza . Kamerka to oczywiscie FlyCamOne2 i aparat olympus1040:

http://www.youtube.com/watch?v=go_3ktz4lwo

Opublikowano
grzemotnoł od strony ladu to tez nikłe szanse na odzyskanie modelu przy tylu wypoczywających

Och takie czarne scenariusze! Wszystko biorę pod uwage, ubezpieczenie - mam, porę dnia - mało było ludzi bo to ok.18:30(wspominałem), latam na 2,4gHz wiec mysle że nic strasznego sie nie stanie(i nie stało do tej pory)... Jednak ryzyko zawsze istnieje... Wsiadasz za kółko i też nie wiesz co Cie czeka, takie jest życie.

Tylko latałem sobie szybowczykiem na wydmach

Też chciałem polatac ale nad ruchomą wydmą łebską - nie starczyło mi czasu, a potem pogoda była już nie ta :(

Opublikowano

Witam

No zobacz Jarku, byłem prawie po sąsiedzku - w Rowach (z drugiej strony jezior Łebsko i Gardno). Łebe odwiedziłem wycieczkowo 17.07.br. Jakoś Cię tam nie wypatrzyłem a i Junior po niebie też nie latał :wink:

Opublikowano

No jasny gwint!

Na chwilę z Łeby wyjechać ;)

Byłem do 19 i teraz na łykend jadę (piątek do niedzieli).

Urzęduję w okolicach Hotelu Łeba (czyli wschodnia strona).

Ale nie miałem i nie będę miał ze sobą nic do latania :(

Opublikowano
Na chwilę z Łeby wyjechać

Czasem tak bywa... :|

Fotki z pokładu electro juniora S

p7220484.jpg

Daleko to białawe to ruchome wydmy, woda na lewo Jezioro Łebsko

p7220454.jpg

Wejscie do portu w Łebie

p7220481.jpg

Fragment plaży zachodniej i port jachtowy...

Opublikowano
piękne ujęcia z plaży :rotfl:
e tam ja wole lornetkę do tego :P:D :rotfl: ale ma tej naszej plaży to ...;/

Dj., a jak z lądowaniem w piachu ? nie było problemów ? ja latałem mini motoszybowcem w jastrzębiej górze ale nie na plaży bo motorek z przodu ;/

Opublikowano

Radkowi oczywiście chodziło o piękny piasek na plaży a w tle ptaki (bez skojarzeń :faja: ) i drzewa :devil:

Ładniutki filmik i fotki też niczego sobie !

Oby tak dalej i jeszcze lepiej :D

Opublikowano
jak z lądowaniem w piachu

Nie było problemów, ładne podejście pod wiatr (wiało delikatnie) - a na wybrzeżu wieje bardzo stabilnie i przewidywalnie, jeszcze klapy - lądowanie prawie do ręki i bardzo łagodnie. :lol:

Opublikowano
jak z lądowaniem w piachu

Nie było problemów, ładne podejście pod wiatr (wiało delikatnie) - a na wybrzeżu wieje bardzo stabilnie i przewidywalnie, jeszcze klapy - lądowanie prawie do ręki i bardzo łagodnie. :lol:

Taki mały śmigłowie z kamerka na serwie mógłby zarejestrowac piękne ujęcia z plaży

Mam podobne ujęcia bo lubie focić ale nie przedstawie ich tu bo mnie zaraz ktoś poda - za niektórymi parawanami to było ho, ho - na czym oko zawiesic.. :mrgreen:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.