rabbitlkr Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Coraz głupsze te wielkie teorie spisku i ogólnoświatowej zagłady. Aby dowiedzieć się skąd biorą się różnice w czasie utrzymywania się smug po samolotach wcale nie trzeba czytać tajnych dokumentów. Ale oczywiście lepiej odkryć wielki spisek niż pouczyć się fizyki. Przy okazji chemtrail ujawnia się jeszcze inne zjawisko- siły sugestii. Ludzie widzą samolot i boli ich głowa;p Gorzej jak to okaże się prawdą i rząd USA po cichu otruje świat. Niemniej warto się z tym zapoznać, ot jako z ciekawostką
madrian Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Ja chyba też odkryję wielki spisek - objawy są powszechnie znane. Włączam TV na dziennik i po 5 minutach słuchania, boli mnie głowa i mam dość słuchania o polityce. Podejrzane? :crazy: :twisted: A te smugi to pewnie samoloty tanich linii lecące na Biopaliwie... Albo na "opałówce".... :devil:
utopia Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 jak ktoś przesadza z aspartamem zamiast cukru to mu się mózg gotuje ........ prawie jak audycje ekologiczne w radiu ojca dyrektora... a ludowi można wszystko pokazać tak że uwierzy i nawet się nie będzie zastanawiał aż czekałem czy na końcu wyskoczy numer konta by dokonać datku :twisted:
mammuth Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Jakby co to mnie wplacajce - obiecuje wydac rozsadnie, a nie na bzdety takie jak ekologia. Wydam na jakis wypasiony model - obiecuje
Grzechu Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 aż czekałem czy na końcu wyskoczy numer konta by dokonać datku :twisted: zawsze można to nadrobić, możesz mnie wesprzeć w rozwoju z modelami ELEKTRYCZNYMI - w końcu dbam o środowisko :rotfl: edit: nie słuchajcie Mammutha, on i tak nie lata bo wiatr u niego!
mammuth Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 słuchajcie Mammutha, on biedulek nie moze latac bo silny wiatr u niego! Sluchajcie Grzecha, i kupcie mi wypasiony latawiec - to bede mogl latac kiedy silny wiatr u mnie :P Wszelkie zmiany w cytatach maja charakter jak najbardziej celowy i zamierzony. Podobienstwo do zyjacych osob i sytuacji jest chyba oczywiste i nie wymaga dalszych tlumaczen !!! ps. To gdzie moj latawiec ?
utopia Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 śpiewali o nim( Twoim latawcu) w piosence "widziałem smugi cień "
instruktor Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 A co wy skubańce macie do ojca dyrektora , to taki dobry człowiek ,nawet telefony rozdaje .....za jedyne 3 stówki :wink:
utopia Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 taaa i nawet wierci dziury w brzuchu matki ziemi...........
Malker Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 "Dmuchawce, latawce, wiaaaatr" No pewnie jedyne 3 stówki, darmowe rozmowy do O.D a pozostałe numery płatne jak diabli. Rabbitlkr: Że im się chciało robić taki :ass: filmik...
Patryk Sokol Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Eeeeee tam... Chemtrailsy są cieńkie. Patrzcie na to: http://www.kosmos.pl/pl/opinie-relacje/geocentryzm To też jest w sumie fajne: http://www.totalizm.pl/predators_pl.htm To jest też ok: http://www.totalizm.pl/wtc_pl.htm I mój ulubieniec: http://www.kosmos.pl/opinie-relacje/54-wewnetrzny-kosmos: Prawda, że słodkie? ps. Ale są rzeczy których tak od razu nie odrzucam, ostrzegam ps.2 Ten filmik jest słodki... Ta potęgująca napięcie muzyka... Cudo Uwielbiam czytać, albo oglądać takie rzeczy, naprawdę interesujące zajęcie Można się trochę o ludziach dowiedzieć, serio
rabbitlkr Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Opublikowano 29 Lipca 2009 Dobra Patryk, wygrałeś;p Malker, to nie tylko o ten jeden film chodzi. To jest samonapędzające się zjawisko. Setki ludzi na całym świecie teraz widzi chemtrail a nie smugi kondesacyjne uparcie twierdząc, że kiedyś tego nie było. Co gorsza wieżą, że się wtedy gorzej czują.
utopia Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 ja zdecydowanie lepiej się czuje gdy widzę taką smugę inna sprawa nocą na rybach gdy padnie komórka wiem która jest godzina o ile nie ma chmur ... wystarczy poczekać na samolot :wink: nie muszę spływać łodzią do brzegu tylko po to by zajrzeć do auta na zegarek
madrian Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Dobra Patryk, wygrałeś;p Malker, to nie tylko o ten jeden film chodzi. To jest samonapędzające się zjawisko. Setki ludzi na całym świecie teraz widzi chemtrail a nie smugi kondesacyjne uparcie twierdząc, że kiedyś tego nie było. Co gorsza wieżą, że się wtedy gorzej czują. To jest właśnie zaleta systemu szkolnictwa publicznego. Zabić zdolność do krytycznego samomyślenia, na rzecz ślepej wiary w to, co ci mówią. Przekonywanie ludzi, że prawdą jest to, co aktualnie mówi spiker w dzienniku. Nawet jeśli wczoraj mówił coś innego. :?
karlem Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 ...o żesz w mordę :shock: Czego to się trzeba napić, żeby tak odbiło? :roll:
mammuth Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 No i co z moim latawcem ??? - myslalem, ze mozna na Was liczyc :roll: :roll: :wink:
rabbitlkr Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Opublikowano 29 Lipca 2009 Jak to co? Nie słyszałeś o wielkim spisku dotyczącym latawca Mamutha?
MiQ27 Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 karlem, tego nie ma w oficjalnej dystrybucji. Ale muszę przyznać, że to musi być niezły towar :shock:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.