Wojtekr Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Ja rozwaliłem extre na kawałki miesiąc później cap232 nie nadawał się do remontu także nie jesteś sam. Yaczek ma polecieć w 2016r to obiecaj sobie i nam. Pozdrawiam i wytrwałości w odbudowie. Być może uda się jeszcze w tym roku. Będzie jak zwykle po moich naprawach kilka dkg cięższy ....... Podejrzewam, że dziś nie przyjechałeś na lotnisko, bo kończyłeś naprawę kabinki... Nie trafiłeś ..... sprawy rodzinne ale wieczorem były pierwsze przymiarki do kabinki... niestety nie będzie "jak ze sklepu" składa się z kilkunastu elementów
Wojtekr Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Dzięki Łukasz Dobrze, że podniesiono wiek emerytalny to jeszcze kilka lat treningu pozostało
Kicior Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Wojtku, A może w zimie zrobiłbyś "odbitkę " kabinki z laminatu lub węgla ?
Wojtekr Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Andrzej Nie ogarniam tematu "kopyto, forma negatywowa itd" kilkoma słowy jestem jak mój dyrektor który mówi "w sprawach techniczno- matematycznych to nie za bardzo się orientuję" mam nadzieję, że tu nie zagląda
choina Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Wojtek po 25 października może się okazać, że tego czasu będziesz miał jednak trochę mniej
Wojtekr Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Rany zaleczone Może jutro uda się sprawdzić czy jeszcze lata ?
Krzysiek M Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Widac fachowa reka nad yakiem czuwa ! Oby tak dalej :-)
Wojtekr Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Na zdjęciach nie są widoczne blizny..... wygląda lepiej niż w realu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.