Malker Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 W poniedziałek trochę polatałem przy pięknym zachodzie słońca a właściwie przy łunie słońca Film: http://vimeo.com/5818165 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Ładny filmik, gdybyś tak jeszcze miał kamerke na pokładzie i co jakis czas dodał z niej podgląd - było by miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Dziękuję. Chciałem podczepić kamerkę ale z powietrza już jest inny filmik http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=18690 Może innym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 1. - Nalezy Ci sie solidny ochrzan i milion punktow - jak mozesz sie tak chwalic, ze otwierasz bramke i od razu mozesz sobie latac ???? :shock: 2. Swietny film, dobre ujecia, muzyka pasuje. 3. Bardzo ladne ladowanie Takie filmiki sie przyjemnie oglada Oby tak dalej :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 hehe Robet dokładnie to samo pomyślałem.... muszą być równe szanse a nie że otwiera furtkę i jest na lotnisku tylko pozazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Utopia to kup sobie domek koło lotniska jest na sprzedaż ale tego zodiaka to byś chyba musiał uziemić no a filmik na prawdę ogląda się z wielką przyjemnością :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Witam No super film, bardzo ładny lot, świetny podkład muzyczny ale za to lotnisko pod domem to masz trzy klapsy na :ass: I mów tu o równouprawnieniu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 :shock: Super film jak pisali wcześniej aż miło się ogląda i kamerzyste też trzeba pochwalic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Nie czepcie się Macieja ,on jak kazdy z nas przyjeżdza (z tatą) na lotnisko aby polatać spaliniakiem i pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Dziękuje bardzo za oceny. Mammuth - chcesz to mogę więcej takich filmów dawać z latankiem na ogrodzie :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 zaproś nas do siebie po namiot i trzeba przyzanć że locik OK, filmik OK, muza 1-sza klasa. ja dziś przerobiłem mego EG elektrka na pro jutro oblocik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Zapraszam No czekam na filmik ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Ziomuś... :shock: 5/5 Super film!!! Najlepszy jaki oglądałem o modelu ! Gratulacje , oby tak dalej Super naprawde Jak sie nazywa ta pierwsza muzyczka ? Spoko jest :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Steve Jablonsky - soundtrack z filmu Island. Niedługo planowany "dłuższometrażowy" film z różnymi modelami mn. Calmato 40 EG Pro Funtana mini Yak 54 P.S: Film powstał przy współpracy z moim bratem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 A mnie się pyta gdzie latam, zamiast do siebie zaprosić Spoko film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 ja dziś trochę polatałem mym przerobionym na EG pro i tak, mam dwa pakiety 8xkan1050 (kostka i jest montowana w miejscu na odbiornik) oraz silnik RAY 3536/06 śmigło 10x6. model idzie ładnie w górę wręcz pod katem ok. 60 stopni. Pierwszy locik super (jest filmik) natomiast przy drugim locie podczas lądowania zaczęło trochę wiać i modelem podczas podchodzenia do lądowania strasznie tarmosiło 1m w górę 1m w dół i na boki ale spoko moc była i dało się ratować. A i jeszcze jedno aby wyważyć modelik musiałem dowalić 30g ołowiu na ogon . Mam do was dwa pytania pytania: 1/ jakie długie loty robicie swoimi EG. 2/ jakie macie pakiety w swoich modelach i jakie wagi macie tych modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 1/ jakie długie loty robicie swoimi EG. Ja najdłuższy lot wykonanym swoim EG to 30min tylko 1 mały komin znalazłem a może był duży a go zgubiłem ? Chyba raczej to drugie Nie umiem latać na termice. 2/ jakie macie pakiety w swoich modelach i jakie wagi macie tych modeli. Waga mojego EG to ok. 850gram (jutro go zważę dokładnie) Pakiet mam FlightPower 1500mAh 25C 3s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 właśnie ja też ma takie loty ok 20-30 minut na pakiecie. Jutro chcę kupić pakiet 2100 3S. Kurczę muszę dopaść jakiegoś szybownika aby pokazał (powiedział/napisał) mi jak łapać modelem kominy tylko nie te domowe . umnie z oryginalnym napędem (400 + przedkładnia) 890g ale po zmianie będzie więcej, myślę że ok 900-950 ale jutro zawżę model) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Świetny film, oby tak dalej, muzę coś z dłuższą fabułą ?? Co do kominów to ja też nigdy nie wiem gdzie są, latam tam gdzie ptaki, i to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Bardzo fajny filmik! Niemniej aż prosi się o usunięcie przeplotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.