Skocz do zawartości

Easy Glider Pro - Latanie na ogrodzie ;)

Malker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładny filmik, gdybyś tak jeszcze miał kamerke na pokładzie i co jakis czas dodał z niej podgląd - było by miodzio. :D

Opublikowano

1. - Nalezy Ci sie solidny ochrzan i milion punktow - jak mozesz sie tak chwalic, ze otwierasz bramke i od razu mozesz sobie latac ???? :shock: ;):lol:

2. Swietny film, dobre ujecia, muzyka pasuje.

3. Bardzo ladne ladowanie ;)

Takie filmiki sie przyjemnie oglada :)

Oby tak dalej :!:

Opublikowano

Witam

No super film, bardzo ładny lot, świetny podkład muzyczny ale za to lotnisko pod domem to masz trzy klapsy na :ass:

I mów tu o równouprawnieniu :wink:

Opublikowano

Dziękuje bardzo za oceny.

Mammuth - chcesz to mogę więcej takich filmów dawać z latankiem na ogrodzie :devil:

Opublikowano

zaproś nas do siebie po namiot ;) i trzeba przyzanć że locik OK, filmik OK, muza 1-sza klasa.

ja dziś przerobiłem mego EG elektrka na pro jutro oblocik.

Opublikowano

Ziomuś... :shock: 5/5 :D Super film!!! Najlepszy jaki oglądałem o modelu ! Gratulacje , oby tak dalej :D Super naprawde :D

Jak sie nazywa ta pierwsza muzyczka ? Spoko jest :mrgreen:

Opublikowano

Steve Jablonsky - soundtrack z filmu Island.

Niedługo planowany "dłuższometrażowy" film z różnymi modelami mn.

Calmato 40

EG Pro

Funtana mini

Yak 54

:)

P.S: Film powstał przy współpracy z moim bratem :)

Opublikowano

ja dziś trochę polatałem mym przerobionym na EG pro i tak, mam dwa pakiety 8xkan1050 (kostka i jest montowana w miejscu na odbiornik) oraz silnik RAY 3536/06 śmigło 10x6. model idzie ładnie w górę wręcz pod katem ok. 60 stopni. Pierwszy locik super (jest filmik) natomiast przy drugim locie podczas lądowania zaczęło trochę wiać i modelem podczas podchodzenia do lądowania strasznie tarmosiło 1m w górę 1m w dół i na boki :( ale spoko moc była i dało się ratować. A i jeszcze jedno aby wyważyć modelik musiałem dowalić 30g ołowiu na ogon :D.

Mam do was dwa pytania pytania:

1/ jakie długie loty robicie swoimi EG.

2/ jakie macie pakiety w swoich modelach i jakie wagi macie tych modeli.

Opublikowano
1/ jakie długie loty robicie swoimi EG.

Ja najdłuższy lot wykonanym swoim EG to 30min tylko 1 mały komin znalazłem a może był duży a go zgubiłem :D ? Chyba raczej to drugie :P Nie umiem latać na termice.

2/ jakie macie pakiety w swoich modelach i jakie wagi macie tych modeli.

Waga mojego EG to ok. 850gram (jutro go zważę dokładnie)

Pakiet mam FlightPower 1500mAh 25C 3s.

Opublikowano

właśnie ja też ma takie loty ok 20-30 minut na pakiecie. Jutro chcę kupić pakiet 2100 3S. Kurczę muszę dopaść jakiegoś szybownika aby pokazał (powiedział/napisał) mi jak łapać modelem kominy tylko nie te domowe :D. umnie z oryginalnym napędem (400 + przedkładnia) 890g ale po zmianie będzie więcej, myślę że ok 900-950 ale jutro zawżę model)

Opublikowano

Świetny film, oby tak dalej, muzę coś z dłuższą fabułą ?? :P

Co do kominów to ja też nigdy nie wiem gdzie są, latam tam gdzie ptaki, i to działa :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.