Skocz do zawartości

Zakupy w hobbycity

Piotrek2136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako content można sobie wybrać "Toy parts" a co do wartości to oczywiście należy wstawić prawdziwą wartość zakupu :wink: . Nie oczekuj, że na forum ktoś Ci napisze żebyś zaniżał wartość paczki. To przecież nieuczciwe względem podatko-poborcy.

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czy przy płaceniu paypalem karta kredytowa jest konieczna? Bo chciałem zapłacić paypalem a tu mi wyskakuje żebym podał dane karty kredytowej :|

Opublikowano

Nie musisz mieć karty, możesz zrobić przelew z banku na konto PayPal (niestety poczekasz około 2 dni aż przelew dojdzie).

PS. Opisane na forum już parę razy...

Opublikowano
PS. Opisane na forum już parę razy...

Parę? Tak. Parę... dziesiąt! Bez kozery powiem pincet!

Do tego wszystko jest łopatologicznie opisane na stronie PayPal. Wystarczy(?) przeczytać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś mi wspominał, że podobno są spore opóźnienia teraz w HC, prawda to, czy nie ? Chciałbym zamówić troche sprzetu do halówki, ale chcialbym też żeby do tych dwóch tygodni to dotarło... (ostatni tydzien ferii możnaby jeszcze polatać).

Opublikowano

No niestety jak dobrze pamiętam maila od 11 lutego do 21 lutego w HK są święta :) - niestety będą opóżnienia.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Mam pytanie techniczne:

1. czy hobbycity.com i hobbyking.com to to samo? (chce się upewnić)

2. Niech ktoś napisze jak wygląda sprawa płatności jeśli ktoś ma konto w złotówkach i kartę maestro ?

Dzięki :wink:

Opublikowano
Witam

Mam pytanie techniczne:

1. czy hobbycity.com i hobbyking.com to to samo? (chce się upewnić)

2. Niech ktoś napisze jak wygląda sprawa płatności jeśli ktoś ma konto w złotówkach i kartę maestro ?

Dzięki :wink:

1. tak - to samo

2. poszukaj - było kilka razy tłumaczone - PayPal i tak dalej :twisted: - teraz prawie wszyscy mamy konta w złotówkach :jupi:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam takie pytanie:

nie mogłem się doczekać accucell'ów 6 :lol: , więc anulowałem ją z zamówienia (było tam jeszcze kilka rzeczy) i teraz, gdy sprawdzam zamówienie jest wykreślona, a punktów bonusowych za nią nie ma. Czy po prostu muszę zaczekać do rana, kiedy się chinczycy obudzą :P i dadzą mi punkty , czy co mam robić?

Opublikowano

Ja zamówiłem tydzień temu trochę rupieci i czekam na zmianę statusu z procesing na wysłane :) Mam nadzieje że wszytko przyjdzie bez problemu i że będzie działało...

Opublikowano
Ja zamówiłem tydzień temu trochę rupieci i czekam na zmianę statusu z procesing na wysłane Mam nadzieje że wszytko przyjdzie bez problemu i że będzie działało...

Mieli przerwe świąteczną :rotfl:

Opublikowano
Masz nadpłatę teraz przy nastepnym zamowieniu placisz mniej...

tylko jeszzce jedna sprawa: ładowarka ważyła 430g, dołożyłem drobiazgi do niej i zmieściłem się w 0,5kg. Za te drobiazgi ważące 70g zapłace jak za 0,5kg??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.