piejar Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Jako content można sobie wybrać "Toy parts" a co do wartości to oczywiście należy wstawić prawdziwą wartość zakupu :wink: . Nie oczekuj, że na forum ktoś Ci napisze żebyś zaniżał wartość paczki. To przecież nieuczciwe względem podatko-poborcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b0bek Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 A czy przy płaceniu paypalem karta kredytowa jest konieczna? Bo chciałem zapłacić paypalem a tu mi wyskakuje żebym podał dane karty kredytowej :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smuku Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Nie musisz mieć karty, możesz zrobić przelew z banku na konto PayPal (niestety poczekasz około 2 dni aż przelew dojdzie). PS. Opisane na forum już parę razy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 PS. Opisane na forum już parę razy... Parę? Tak. Parę... dziesiąt! Bez kozery powiem pincet! Do tego wszystko jest łopatologicznie opisane na stronie PayPal. Wystarczy(?) przeczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Ktoś mi wspominał, że podobno są spore opóźnienia teraz w HC, prawda to, czy nie ? Chciałbym zamówić troche sprzetu do halówki, ale chcialbym też żeby do tych dwóch tygodni to dotarło... (ostatni tydzien ferii możnaby jeszcze polatać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 No niestety jak dobrze pamiętam maila od 11 lutego do 21 lutego w HK są święta - niestety będą opóżnienia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam Mam pytanie techniczne: 1. czy hobbycity.com i hobbyking.com to to samo? (chce się upewnić) 2. Niech ktoś napisze jak wygląda sprawa płatności jeśli ktoś ma konto w złotówkach i kartę maestro ? Dzięki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 WitamMam pytanie techniczne: 1. czy hobbycity.com i hobbyking.com to to samo? (chce się upewnić) 2. Niech ktoś napisze jak wygląda sprawa płatności jeśli ktoś ma konto w złotówkach i kartę maestro ? Dzięki :wink: 1. tak - to samo 2. poszukaj - było kilka razy tłumaczone - PayPal i tak dalej :twisted: - teraz prawie wszyscy mamy konta w złotówkach :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1333 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Ja mam takie pytanie: nie mogłem się doczekać accucell'ów 6 , więc anulowałem ją z zamówienia (było tam jeszcze kilka rzeczy) i teraz, gdy sprawdzam zamówienie jest wykreślona, a punktów bonusowych za nią nie ma. Czy po prostu muszę zaczekać do rana, kiedy się chinczycy obudzą i dadzą mi punkty , czy co mam robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Musisz kliknąć w odpowiednie okienko i dostanie "voucher". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1333 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 a gdzie dokładnie ten VOUCHER? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1333 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 zapłaciłem wcześniej - może źle się wyraziłem - nie bonusowe tylko za te pieniądze co kosztowała ładowarka kupić coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Proponuje troche poczytać a nie próbować na czuja zrobić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1333 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Proponuje troche poczytać Podaj jakąś strone gdzie to jest napisane. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Proponuje troche poczytać Podaj jakąś strone gdzie to jest napisane. Pozdrawiam http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=16539&highlight=hobbycity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Ja zamówiłem tydzień temu trochę rupieci i czekam na zmianę statusu z procesing na wysłane Mam nadzieje że wszytko przyjdzie bez problemu i że będzie działało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Ja zamówiłem tydzień temu trochę rupieci i czekam na zmianę statusu z procesing na wysłane Mam nadzieje że wszytko przyjdzie bez problemu i że będzie działało... Mieli przerwe świąteczną :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1333 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 bartek1333 napisał/a:ertman_176 napisał/a: Proponuje troche poczytać Podaj jakąś strone gdzie to jest napisane. Pozdrawiam http://pfmrc.eu/viewtopic...light=hobbycity nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie . Zapytam jeszcze raz: gdy anulowałem jedną rzecz z zamówienia to w jaki sposób mogę ją zamienić na inną (za tą samą cenę) :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meloonik Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Masz nadpłatę teraz przy nastepnym zamowieniu placisz mniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1333 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Masz nadpłatę teraz przy nastepnym zamowieniu placisz mniej... tylko jeszzce jedna sprawa: ładowarka ważyła 430g, dołożyłem drobiazgi do niej i zmieściłem się w 0,5kg. Za te drobiazgi ważące 70g zapłace jak za 0,5kg?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.