Gość Anonymous Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zaczynam budowe mini elektroszybowca na bazie typu F1N. Zastanawiam sie a) Czy da sie zbudowac tani odbiornik 3 kanaly na pasmo 2.4? Czy da sie zasilic odbiornik li-polem 1S (chyba 3.7v) c) Jak sie robi te cewkowe mikro serwa(nie smigam tak po angielsku zeby sobie przetlumaczyc) postaram sie zbudowac go ladnie. Przepraszam, ale nie mam polskich znakow. :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Może najpierw coś zbuduj, a potem o tym informuj. Jak na razie czytam kolejną informację, że coś zaczynasz budować i nic z tego nie wynika - temat zamiera :evil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 to na pewno zbuduje jak bedzie zimno/mokro/wietrznie na polciu nie mam czym latac po przedpokoju ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 to na pewno zbuduje O ile się zakładasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 10 % dla mnie niezaleznie kto wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 yyy? o prawde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 10% z prawdy, ale interes zrobilem ... ehhh..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 yyy? o prawde Jeżeli wygram, to tyle mi wystarczy. Jeżeli ty wygrasz, to dam ci jakiś drobny modelarski upominek. Tak czy inaczej będę miał satysfakcję . Miesiąc ci wystarczy na budowę tego modeliku? Możesz rzucić linkiem do tego modelu? 10% z prawdy, ale interes zrobilem ... No fakt, to nawet nie półprawda... No to jaka prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 No to jaka prawda? Prawda czasu- prawda ekranu, prawda... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaper Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 podobno ksiądz Tishner rozróżniał trzy prawdy: świnto prawda, tyż prawda i g... prawda. :wink: na 10% z tej ostatniej to bym się raczej nie pisał :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Przenoszę temat do:"od czego zacząć?" ponieważ nie wydaje mi się żeby sama budowa miała kiedyś miejsce a i sam temat skręcił gdzieś w bok. Za zaśmiecanie działu modeli elektrycznych kolega $ Janusz $ dostał 1pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 a) Czy da sie zbudowac tani odbiornik 3 kanaly na pasmo 2.4? Jasne że się da. Assan X8R3 3Ch 2.4GHz waży 7.2g. Ale lżejszy jest Assan X8 R4 4Ch - tylko 2.8g, ale za to 4 kanałowy jest. Tani jest, tylko $22.95. Ale jeśli pytasz, czy Ty dasz radę zbudować - nie, nie dasz rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 jak mi sie lopatologicznie wytlumaczy to tak Musze tylko kupic depron :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 a) Czy da sie zbudowac tani odbiornik 3 kanaly na pasmo 2.4? Jasne że się da. Assan X8R3 3Ch 2.4GHz waży 7.2g. Ale lżejszy jest Assan X8 R4 4Ch - tylko 2.8g, ale za to 4 kanałowy jest. Tani jest, tylko $22.95. Ale jeśli pytasz, czy Ty dasz radę zbudować - nie, nie dasz rady. Zaraz zaraz - kolega chce ZBUDOWAC odbiornik ??????? Jak moglo mi to umknac wczesniej .... :oops: :oops: :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 na to też mamy lekarstwo Robercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 I to w wieku 12 lat :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 O ile znam młodych ludzi ,a trochę mi się ich przewinęło przez modelarnię (przez bagatela 22 lata) to wielu miało podobne pomysły do naszego Januszka Moje pytanie jak to zrobić w 99% padała odpowiedz "jakoś się to zrobi" :cry: i w tym momencie padałem bezsilnie na krzesło. Od pewnego czasu dostałem tzw znieczulicę na takie pomysły i przestałem reagować czego i Wam Koledzy życzę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Szanowny panie instruktorze, prosze o nie mowienie do mnie cytuje:Januszku poniewaz mocno mnie to denerwuje ( lepiej czy jeszcze cos? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 CO? JAKIEGO K$%˘A JANUSZKA!!! MAM DOPIERO 12 LAT ALE NIE JESTEM JAKIMS BOBASEM :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Krzyknij jeszcze raz i wylecisz stad. Wyedytuj ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 CO? JAKIEGO K$%˘A JANUSZKA!!! MAM DOPIERO 12 LAT ALE NIE JESTEM JAKIMS BOBASEM :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Za to kolego dołożyłem Ci jeszcze 1pkt a jak będziesz tu wyskakiwał z podobnymi tekstami jeszcze ze 2 razy to dostaniesz czerwona "6-tkę" i będzie po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.