ertman_176 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zrobisz z tego poradnik w stylu modeli TOTO :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Tomek ! czy zamiast ZK140 T może być ZK 125 ? bo taki jeszcze mam. Jeżeli tak ,to dla wprawy i potomnych spróbuję podziałać. A swoja droga, może bys spróbował swoich sił w literaturze ,niekoniecznie SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Trzeba było zrobić jeszcze jedna cyfrówkę strzeliłbyś fotkę dla tej pierwszej :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 A swoja droga, może bys spróbował swoich sił w literaturze ,niekoniecznie SF Co znaczy niekoniecznie SF. Znasz już Szczepan poniekąd trochę moje wypociny pisarskie na tym forum, czy ja kiedykolwiek fantazjowałem ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 "czy ja kiedykolwiek fantazjowałem ????" Ależ Tomku ! ja nic takiego nie powiedziałem ,przecież jesteś najpoważniejszym członkiem tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 przecież jesteś najpoważniejszym członkiem No no no tylko mnie tu nie wyskajuj od pierwszorzędnych cech płciowych Może jeszcze dodasz że "członkiem wysuniętym na czoło manipulowanym pod płaszczykiem" jak to za nieboszczki komuny bywało Ale zbaczamy z tematu, a głowny zainteresowany gdzieś przepadł. Przeto nie wiem czy pisać mu przepis na LipOle, czy też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Przeto nie wiem czy pisać mu przepis na LipOle, czy też nie. Napisz, napisz- dla potomnych... :roll: Jak przepis będzie dostatecznie klarowny to może ze śwagrem jaką manufakturę w piwnicy uskutecznimy :devil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Z tym lotniskowem to bylo nie tak jak piszesz. Problemy zaczely sie jak chcialem wieze kontrolna zamontowac uzywajac obcasa z Twoich czerwonych szpileczek - Ty powiedziales - nie ma mowy - niech plywa bez wiezy - na to ja odparlem, ze nie jestem gupi aby bez wiezy plywac... Wiec nigdy nie powiedzialem, ze jestes gupi tylko, ze ja nie jestem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Z tym lotniskowem to bylo nie tak jak piszesz.Problemy zaczely sie jak chcialem wieze kontrolna zamontowac uzywajac obcasa z Twoich czerwonych szpileczek - Ty powiedziales - nie ma mowy - niech plywa bez wiezy - na to ja odparlem, ze nie jestem gupi aby bez wiezy plywac... Wiec nigdy nie powiedzialem, ze jestes gupi tylko, ze ja nie jestem. Pozdrawiam Turbinka napędzająca lotniskowiec była zasilana atomem czy dwupierdzianem grochu?Pytam bo chcem zrobić taki sam a atomu nie mam ale dupierdzian da sie zorganizować w dużych ilościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Mammuth dobrze wiesz że jakby nie ja to by Ci ten lotniskowiec nigdy nie poleciał. A teraz się wymądrzasz. A obudowę reaktora z naboju po syfonie to kto Ci powiedział jak zrobić ?. Co może ją wygooglowałeś ? Się znaleźli specjaliści od dzwonków gazowych A turbinka miała byc normalna termojądrowa, tylko o ile pamiętam Mammuth termos potrzaskał i wyszła jak zwykle ...... "dupa panie Ferdku" I se zapamiętaj że gumka ze stringów nigdy nie będzie prawdziwą gumą modelarską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 nie chce krakac, ale uzywanie dwupierdzianu to smierdzaca sprawa jest i moze byc problem z atestem na chwile obecna :/ mysle, ze Motylasty ma jeszcze pare kubelkow po jogurtach, wiec pookmbinuj z atomem ( daj 3 jeden z tylu po srodku i 2 po bokach - tez z tylu) - ustawisz sterowanie roznicowe ciagiem i mozesz uzywac radia od aureoli to takie na 27 megazaklocen - bedziesz mial gratis zagluszanie wroga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 "chopki" bo mnie łzy z oczu ciekną tak się uśmiałem. Normalnie ja pierdzu od składaka cyfrówki po lotniskowaca z napędem dualcore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 'Przeto nie wiem czy pisać mu przepis na LipOle, czy też nie." Z młodym daj sobie spokój, ale daj nam przepis na li-pole szczególnie, że chętnie sobie taki zrobiem ,bo jeden pakiet się na mnie wypioł i spuchnoł. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 ...nie chce krakac. Na krak nie da rady.Bedzie za szypki.Ja nie chcem wodolota tylko samolotowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Bo go Szczepanie za mocno okładałeś trzeba było po piętach nie było by śladu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Bo nie rozumiał że trzeba targac model szybciutko do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Bo go Szczepanie za mocno okładałeś trzeba było po piętach nie było by śladu. Trzeba bylo karmic - teraz ma opuchlizne glodowa sadysta !!! Z tel. Pisze i nie to kliknalem przed chwila :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 ja sadysta JA ? przecież go ino raz...... :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 mammuth a co ty mnie moje posty edytujesz ? ;D przecież go ino raz...... nie chcę mysleć co ino raz mu robiłeś :twisted: Motylesty chyba jakiś esej pisze, bo dawno nic tu nie napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 mammuth a co ty mnie moje posty edytujesz ? ;D przecież go ino raz...... nie chcę mysleć co ino raz mu robiłeś :twisted: Motylesty chyba jakiś esej pisze, bo dawno nic tu nie napisał. Nie dosc, ze edytuje to jeszcze mysle, ze to moj XD To ta ikonka od edycji za blisko cytuj jest Zreszta wiesz jaki ja zdolny jestem jak o edytory idzie XD A moze napuchl bo mu sie pojemnosc zwiekszyla ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.