Major Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Jak kto ma problem z kontrolowaniem modelu to juz jego sprawa, to potem sie poci i płacze ze za mało dał lotki i mógł dac D/R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Major, nie widzę by ktoś tutaj płakał po rozbitym modelu -chyba nie za bardzo rozumiesz istoty działu kraksa. Jak kto ma problem z kontrolowaniem modelu to juz jego sprawa, to potem sie poci i płacze ze za mało dał lotki i mógł dac D/R. Ja z tonu Twoich wypowiedzi wnioskuję że ktoś inny ma problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam Towarzyszu Major! Eh, szkoda gadać... I tak nie zrozumiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Dobra Major rozbroiłeś mnie na maxa. :devil: Płacze i poci ...... Dawno się tak nie ubawiłem. Serwo na ognie w Ultimacie kosztuje więcej niż ten model ,a ty rzucasz taki tekst. :crazy: :devil: No i w końcu się zdecyduj nie umie latać , czy nie umie obsługiwać aparatury. :mrgreen: :devil: :jupi: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 "No i w końcu się zdecyduj nie umie latać , czy nie umie obsługiwać aparatury." Tomek! a umiesz? a może Major Cię nauczy :mrgreen: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie mam pojęcia Szczepan czego ten Major tak na mnie naskoczył. :crazy: Jak mu się tak bardzo podobał model , to niech zakupi w 4hobby , podeśle , zrobię mu identyczny a nawet ładniejszy. Farby mam jeszcze niemal po litrze zielonej i szaro-niebieskiej, bo sam model składa się moment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 _________________ JR 9X II McGregor Synteza + RS10DS, Spacewalker 1,6m + 6,5ccm; Spacewalker 2,3m + MVVS 35; Spacewalker 2,8m + (bedzie ROTO 50V2); Piper J3 CUP 2,8m + OS 120SE To jest podpis Majora A Ty Tomku o modelu depronowym ,normalnie wstyd :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Oklei się taśmą , podepnie pod kompresor , będzie 3m , może starczy? :devil: Jak nie to jeszcze ze 2 Atmosfery kompresor mój pociągnie . :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Oklei się taśmą , podepnie pod kompresor , będzie 3m , może starczy? :devil: Jak nie to jeszcze ze 2 Atmosfery kompresor mój pociągnie . :jupi: Podepnij pod gaśnicę śniegową to Jumbo Jeta z niego zrobisz :devil: :rotfl: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Robert z ta gaśnicą to z lekka przesadziłeś Tomek ostrożniej z kompresorem, 3 m będzie w sam raz :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Jak kto ma problem z kontrolowaniem modelu to juz jego sprawa, to potem sie poci i płacze ze za mało dał lotki i mógł dac D/R. Może za dużo filmów z genialnymi akrobacjami? najlepsi zużywali dziesiątki modeli by się nauczyć perfekcyjnie latać. No, chyba że chodzi o latanie modelem po okręgu wysoko nad głową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Jak kto ma problem z kontrolowaniem modelu to juz jego sprawa, to potem sie poci i płacze ze za mało dał lotki i mógł dac D/R. Może za dużo filmów z genialnymi akrobacjami? najlepsi zużywali dziesiątki modeli by się nauczyć perfekcyjnie latać. No, chyba że chodzi o latanie modelem po okręgu wysoko nad głową To też nie jest taka prosta sztuka. Szczególnie, jak model jest pod chmurką mniejszy od końcówki anteny. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.