Major Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Jak kto ma problem z kontrolowaniem modelu to juz jego sprawa, to potem sie poci i płacze ze za mało dał lotki i mógł dac D/R.
utopia Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Major, nie widzę by ktoś tutaj płakał po rozbitym modelu -chyba nie za bardzo rozumiesz istoty działu kraksa. Jak kto ma problem z kontrolowaniem modelu to juz jego sprawa, to potem sie poci i płacze ze za mało dał lotki i mógł dac D/R. Ja z tonu Twoich wypowiedzi wnioskuję że ktoś inny ma problem.
wojcio69 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam Towarzyszu Major! Eh, szkoda gadać... I tak nie zrozumiesz.
Tomek Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Dobra Major rozbroiłeś mnie na maxa. :devil: Płacze i poci ...... Dawno się tak nie ubawiłem. Serwo na ognie w Ultimacie kosztuje więcej niż ten model ,a ty rzucasz taki tekst. :crazy: :devil: No i w końcu się zdecyduj nie umie latać , czy nie umie obsługiwać aparatury. :mrgreen: :devil: :jupi: :rotfl:
instruktor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 "No i w końcu się zdecyduj nie umie latać , czy nie umie obsługiwać aparatury." Tomek! a umiesz? a może Major Cię nauczy :mrgreen: :devil:
Tomek Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie mam pojęcia Szczepan czego ten Major tak na mnie naskoczył. :crazy: Jak mu się tak bardzo podobał model , to niech zakupi w 4hobby , podeśle , zrobię mu identyczny a nawet ładniejszy. Farby mam jeszcze niemal po litrze zielonej i szaro-niebieskiej, bo sam model składa się moment.
instruktor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 _________________ JR 9X II McGregor Synteza + RS10DS, Spacewalker 1,6m + 6,5ccm; Spacewalker 2,3m + MVVS 35; Spacewalker 2,8m + (bedzie ROTO 50V2); Piper J3 CUP 2,8m + OS 120SE To jest podpis Majora A Ty Tomku o modelu depronowym ,normalnie wstyd :wink:
Tomek Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Oklei się taśmą , podepnie pod kompresor , będzie 3m , może starczy? :devil: Jak nie to jeszcze ze 2 Atmosfery kompresor mój pociągnie . :jupi:
Rob Mc Fly Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Oklei się taśmą , podepnie pod kompresor , będzie 3m , może starczy? :devil: Jak nie to jeszcze ze 2 Atmosfery kompresor mój pociągnie . :jupi: Podepnij pod gaśnicę śniegową to Jumbo Jeta z niego zrobisz :devil: :rotfl: .
instruktor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Robert z ta gaśnicą to z lekka przesadziłeś Tomek ostrożniej z kompresorem, 3 m będzie w sam raz :devil:
Grzechu Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Jak kto ma problem z kontrolowaniem modelu to juz jego sprawa, to potem sie poci i płacze ze za mało dał lotki i mógł dac D/R. Może za dużo filmów z genialnymi akrobacjami? najlepsi zużywali dziesiątki modeli by się nauczyć perfekcyjnie latać. No, chyba że chodzi o latanie modelem po okręgu wysoko nad głową
madrian Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Jak kto ma problem z kontrolowaniem modelu to juz jego sprawa, to potem sie poci i płacze ze za mało dał lotki i mógł dac D/R. Może za dużo filmów z genialnymi akrobacjami? najlepsi zużywali dziesiątki modeli by się nauczyć perfekcyjnie latać. No, chyba że chodzi o latanie modelem po okręgu wysoko nad głową To też nie jest taka prosta sztuka. Szczególnie, jak model jest pod chmurką mniejszy od końcówki anteny. :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.