Nielot Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Muszę przyznac ze łezka zakręciła mi w oku się jak zobaczyłem Rytmy z orginalnymi śmigłamiO ile pamiętam to 200x200 było. Miło wspominam "tamte" czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kotecek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Muszę przyznac ze łezka zakręciła mi w oku się jak zobaczyłem Rytmy z orginalnymi śmigłamiO ile pamiętam to 200x200 było. Miło wspominam "tamte" czasy. i należało je wymrozić 24 h w zamrażalniku lodówki , wtedy było niezniszczalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Mam jeszcze takie śmigiełko , Rytma już nie bo oddałem. PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.